Mesaje de amenințare au primit mai mulți parlamentari liberali, pentru a-i determina să nu voteze legea certificatului verde, care va intra la vot în Camera Deputaților, a spus deputatul PNL Gabriel Avrămescu.

Mai mulți parlamentari liberali au primit mesaje de amenințare pe telefonul de serviciu în legătură cu votul pe proiectul privind obligativitatea certificatului verde la locul de muncă, care în prezent se află la Camera Deputaților, a spus liberalul care intenționează să sesizeze organele penale.

„Am primit în cursul zilei de ieri (miercuri – n.r.) un mesaj ameninţător la adresa mea şi a familiei mele. Mesajul «Ai grijă cum votezi legat de certificatul verde. Îţi dăm foc şi ţie şi familiei. Dacă trece acest certificat orice acţiune este justificată, suntem în legitimă apărare». Mesajul este primit şi de alţi colegi din grupul PNL. Am avut discuţii atât cu ceilalţi colegi, cât şi cu liderul de grup, opinia este să facem o sesizare către instituţiile abilitate singura discuţie este dacă vom face o acţiune comună sau acţiuni individuale”, a spus deputatul liberal, potrivit B1TV.

Gabriel Avrămescu a subliniat că, chiar și așa, continuă să susțină proiectul cu toată tăria.

Din punctul meu de vedere, este un gest iresponsabil al unor persoane care nu înţeleg că vaccinarea este singura soluţie şi nu este o ameninţare la adresa unor politicieni, ci reprezintă o ameninţare la adresa oamenilor care au înţeles că vaccinul este ultima soluţie. E un mesaj care pune în pericol sănătatea publică. Eu susţin cu toată tăria această lege privind instituirea Certificatului Verde”, a adăugat deputatul PNL.

Proiectul de act normativ a fost respins de Senat pe final de octombrie, iar în prezent este în dezbatere la Camera Deputaților.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *