Mihai Făgădaru, un activist pentru respectarea drepturilor omului, a murit
Mihai Făgădaru, un activist pentru respectarea drepturilor omului, a murit

Mihai Făgădaru, un activist pentru respectarea drepturilor omului și militant împotriva restricțiilor, a murit de COVID, la spital. Starea lui s-a degradat galopant în ultimele zile, după ce începuse să se simtă rău în urmă cu o săptămână.

Teologul Mihai Făgădaru, unul dintre liderii protestelor anti-restricții, s-a stins din viață în noaptea de joi spre vineri, la spital. Fosta sa soție, actrița Ioana Picoș, scria joi seară pe rețelele sociale că se simțea „obosit”, dar lupta în continuare, relatează B1TV.

Dragi prieteni, Mihai se află în stare gravă la spital. De săptămâna trecută se simțea rău dar lucrurile s-au precipitat și acum s-a ajuns la situația de față. S-a văzut ultima oară cu mine și copiii ieri seară pe video pe whatsapp întrucât se afla în izolare. Are nevoie de rugăciuni multe. Copiii i-au spus aseară că vor vorbi cu îngerul cel bun să îl facă bine iar Mihai le-a spus că se va lupta să iasă cu bine din această încercare. Astăzi am vorbit cu el, era obosit dar lupta. Înălțați o rugăciune pentru el. Doamne ajută!”, spunea actrița, care fusese căsătorită cu Mihai Făgădaru timp de cinci și cu care avea doi gemeni.

Teologul devenise una dintre figurile proeminente ale protestelor anti-restricții. Bărbatul fusese cadru medical 13 ani, iar în ultima perioadă conducea un ONG care acordă îngrijiri medicale la domiciliu.

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *