Mihai Lasca, deputat AUR, condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare. A bătut un șofer în trafic

Preşedintele AUR Bihor, Mihai Lasca, proaspăt ales deputat, a primit o condamnare de doi ani cu suspendare după ce a bătut un şofer în trafic.

Preşedintele AUR Bihor, Mihai Lasca, tocmai ales deputat, este o persoană care a încălcat legea de mai multe ori, fiind chiar şi condamnat pentru violenţă şi judecat pentru constituirea unui grup criminal organizat.

Mihai Lasca, preşedintele AUR Bihor, a fost filmat în plină acţiune, chiar în timp ce bloca şoseaua şi bătea un şofer în trafic. Potrivit Antena 3, Mihai Lasca, preşedintele AUR Bihor, a fost condamnat, în primă instanţă, la doi ani de închisoare cu suspendare sub supraveghere pe un termen de patru ani.
Acelaşi membru AUR a mai primit 120 zile de muncă în folosul comunităţii, pentru lovire. Sentinţa nu este însă definitivă, astfel că ea a fost atacată de Lasca, cu apel. Mihai Lasca a ajuns deputat AUR în Parlamentul României, în urma votului obţinut la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Cine este deputatul

Ioan Mihai Lasca, liderul filialei din Bihor a Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), este judecat în două dosare penale. În unul dintre ele, deputatul a fost condamnat, luna trecută, la doi ani de închisoare cu suspendare, pentru lovire. În alt dosar, din 2019, instanța a instituit un ordin de restricție împotriva sa, la cererea fostei iubite care s-a plâns că ar fi avut un comportament agresiv.

În februarie 2016, Lasca a fost trimis în judecată de DIICOT, alături de alte 13 persoane, pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, falsificarea de instrumente de plată electronică, deținere de instrumente în vederea falsificării de valori, punerea în circulație de valori falsificate, acces ilegal la un sistem informatic și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos prin transmiterea neautorizată de date de identificare. El a fost arestat, în 2013, în acest dosar.

Leave a comment

Lasă un răspuns