Militarii ruși care au comis atrocitățile de la Bucha sunt identificați
Militarii ruși care au comis atrocitățile de la Bucha sunt identificați

Militarii ruși care au comis atrocitățile de la Bucha sunt identificați de autoritățile din SUA. Agențiile de securitate din SUA au restrâns cercul suspecților și-l compară cu informații primite din baze de date din toată lumea. Datele sunt colectate și analizate la acest moment.

Identificarea celor implicați „este acum o prioritate extrem de mare” pentru agențiile de securitate americane, a spus un oficial al administrației SUA, citat de agenția Unian.

Fluxurile de informații au fost colectate și analizate folosind toate instrumentele și activele disponibile de când atrocitățile au devenit cunoscute, iar SUA au redus numărul suspecților.

Potrivit oficialului american, nu există nicio certitudine că SUA își vor anunța public constatările despre militarii ruși implicați, relatează B1TV.

SUA analizează, de asemenea, posibile indicii că mai mult de o unitate sau un grup de luptători ruși ar fi fost prezenți în Bucha la momentul atrocităților. SUA încearcă să stabilească dacă atrocitățile au avut loc atunci când o unitate rusă s-a retras în timp ce alta a intrat”, a adăugat oficialul.

Rusia acuză Ucraina că a pus în scenă ororile din Bucha

După eliberarea Bucha, în regiunea Kiev au început să apară numeroase fotografii și videoclipuri, care demonstrează atrocitățile invadatorilor ruși.

În imagini apar cadavrele unor civili morți, întinși pe străzile din Bucha. Unii au mâinile legate și sunt împușcați în cap.

Ministerul rus al Apărării a negat orice implicare în crimele brutale și torturarea locuitorilor din Bucea.

Federația Rusă a cerut, de asemenea, convocarea de urgență a Consiliului de Securitate al ONU privind „provocările radicalilor ucraineni” la Bucha, pe 4 aprilie, dar a fost refuzată.

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *