Ministrul de interne, Marcel Vela, atac la liderii de sindicat pensionari: Vor să fie şi inspectori şefi, vor să fie şi meridianul Greenwich şi stăpânii inelelor”
Ministrul de interne, Marcel Vela, atac la liderii de sindicat pensionari: Vor să fie şi inspectori şefi, vor să fie şi meridianul Greenwich şi stăpânii inelelor”

Ministrul de interne Marcel Vela susține că unii lideri de sindicat din Poliție au ieșit la pensie și nu mai simt pe pielea lor cum e să prinzi rețelele de infractori, dar dau lecții la televizor.

“Vor să fie şi miniştri, vor să fie şi inspectori generali, vor să fie şi inspectori şefi, vor să fie şi meridianul Greenwich şi stăpânii inelelor”, a spus Vela, precizând că a primit multe mesaje de încurajare de la lideri de sindicat care îi cer s continue ceea ce a început, potrivit Stiri pe Surse.

Marcel Vela a explicat că miercuri a s-a întâlnit cu liderii a 16 sindicate a polițiștilor și structurilor din MAI iar discuțiile au fost un succes. Ministrul a fost întrebat într-o conferință de presă de unde provin conflictele cu mai mulți lideri de sindicat. Ei bine, unii lideri sindicali dau lecţii la televizor, vor să fie şi miniştri şi inspectori generali, a spus Vela.

„Nu am nimic nici cu sindicaliştii, dar nu ştiu dacă ştie lumea, mulţi lideri de sindicat sunt pensionari. Deci în situaţia reală acum cu sindicatele, liderii de sindicat nu sunt angajaţi ai Ministerului să simtă pe pielea lor cum se prind interlopii şi reţelele de infractori. Dânşii au ieşit la pensie s-au suspendat din funcţia de poliţişti şi reprezintă pe salariul sindical, care nu este mic, uneori este chiar mai mare decât al ministrului, au şi pensia bine mersi şi ne dau lecţii la televizor, vor să fie şi miniştrii, vor să fie şi inspectori generali, vor să fie şi inspectori şefi, vor să fie şi meridianul Greenwich şi stăpânii inelelor. Cam greu pentru că noi suntem aici puşi ca să funcţioneze ministerul”, a spus, iritat, ministrul de interne.

Însă, există alți lideri sindicali care îl încurajează și speră ca activitatea în toate structurile ministerului să fie eficientizată, a mai zis Marcel Vela.

“Foarte mulţi lideri de sindicat îmi dau mesaje să continui eficientizarea, să continui ceea ce fac, oameni din zona operativă s-au săturat de şefi care stau în birouri, care iau salarii de merit, salarii de merit care se dau şi cu votul sindicatului în comisie şi ei care muncesc şi care fac treaba de jos mai sunt aşa lăsaţi la urmă. Sunt oameni care vor o schimbare în poliţie pentru că ei sunt cei care interacţionează cu cetăţeanul şi acest lucru îl facem pas cu pas”, a spus ministrul.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *