Alexandru Cumpănașu a venit cu propunere către ministrul de interne privind siguranța elevilor. Va fi aplicat de săptămâna viitoare
Actualitate

Alexandru Cumpănașu a venit cu o propunere către ministrul de interne privind siguranța elevilor. Va fi aplicată de săptămâna viitoare

Alexandru Cumpănașu a venit cu o propunere care va fi aplicată chiar de săptămâna viitoare de ministrul de interne, Marcel Vela. Fostul candidat la alegerile prezidențiale s-a întâlnit cu demnitarul la sediul ministerului, iar Marcel Vela a fost plăcut surprins.

Alexandru Cumpănașu i-a propus ministrului de interne crearea unui TelVerde în sprijinul elevilor, unde aceștia să semnaleze orice fel de problemă cu care se confruntă, fie că este vorba de violență, trafic de droguri sau alte fapte. Cumpănașu a devenit cunoscut ca unchi al Alexandrei Măceșanu, fata de 15 ani răpită, violată și ucisă de „Monstrul de la Caracal”, Gheorghe Dincă.

Cumpănașu, cu ajutorul notorietății dobândite, a candidat la alegerile prezidențiale de anul trecut.
Marcel Vela a dat detalii despre propunerea cu care a venit Alexandru Cumpănașu, arată Hotnews.

„Discuţia a fost pozitivă. Ne-a dat o idee care (sic) am îmbrăţişat-o şi este foarte bună – de a face un telefon verde, astfel încât elevii, într-un mod anonim, să aibă curaj să prezinte tot ceea ce se întâmplă în şcoală şi vizavi de fenomenul educaţional, şi de fenomenul infracţional. Şi atunci, acest telefon verde, majoritatea copiilor au telefoane, să poată să îl acceseze. Telefonul verde să fie la Ministerul Afacerilor Interne, în conexiune cu Ministerul Educaţiei. Dacă e pe linie infracţională, nu ştiu, traficant de droguri, oameni violenţi, bătaie în clasă, tot ce înseamnă agresiunea dascălilor faţă de copii sau a copiilor faţă de profesori, noi să fim înştiinţaţi în timp operativ. Voi prelua ideea şi săptămâna viitoare să găsim soluţia să o implementăm”, a declarat Marcel Vela.

Și Alexandru Cumpănașu a anunțat, dar pe Facebook că, în calitate de președinte al Coaliței Naționale pentru Modernizarea României, a avut “o întâlnire de lucru” cu ministrul Afacerilor Interne. Cumpănașu susține că au abordat mai multe teme, iar el a propus “mai multe soluții pentru combaterea clanurilor interlope, precum și prevenirea violenței în școli, a traficului de droguri și a racolării și exploatării fetelor pentru prostituție”.

Related posts

Ministrul de interne, Marcel Vela, atac la liderii de sindicat pensionari: „Vor să fie şi inspectori şefi, vor să fie şi meridianul Greenwich şi stăpânii inelelor”

Constantinescu Gabriel

Marcel Vela – ministru nominalizat la interne

George Dumitrescu

Marcel Vela, gata să meargă la Bacău pentru un polițist aflat în greva foamei. Agentul voia să se împuște

Constantinescu Gabriel

Sindicalistul Dumitru Coarnă, atac la ministrul Marcel Vela: „Vrea să pună mâna pe SMURD și să-l privatizeze”. Reacția ministrului de interne

Constantinescu Gabriel

Leave a Comment