Primarul Daniel Florea atacă firma de casă a Gabrielei Firea, după ce mii de oameni stau de câteva zile fără apă caldă și căldură. „DEJA E PREA MULT!
Actualitate

Primarul Daniel Florea atacă firma de casă a Gabrielei Firea, după ce mii de oameni stau de câteva zile fără apă caldă și căldură. „DEJA E PREA MULT!

Primarul sectorului 5, Daniel Florea, atacă firma de casă a primarului General Gabriela Firea, în contextul crizei căldurii din sector. Peste 600 de clădiri din sector și mii de oameni nu au căldură și apă caldă de câteva zile din cauza unei avarii. Iar primarul Florea susține că reprezentanții Termoenergetica refuză să răspundă chiar și la adresele oficiale ale Primăriei Sectorului 5, cu atât mai puțin telefoanelor oamenilor.

Termoenergetica este compania municipală înființată de Gabriela Firea, care a preluat fosta RADET, aflată în faliment.

Daniel Florea susține, într-o declarație pe Facebok, că instituții de învățământ și asociații de proprietari au rămas fără căldură și responsabilii companiei municipale nu catadicsesc să spună când vor fi gata reparațiile ca oamenii să aibă parte de căldură și apă caldă

„DEJA E PREA MULT!
Compania Municipală Termoenergetica București (ex RADET) își bate joc de cetățenii Sectorului 5, nerăspunzând nici solicitărilor acestora și nici insistențelor repetate ale Primăriei Sectorului 5, de a comunica termenul în care va fi soluționată avaria care lasă, de câteva zile, mii de cetateni din Sectorul 5 fără căldură și făra apă caldă.

Și aceasta în contextul în care suntem în pericol ca, de luni, să fie întrerupte cursurile în 3 unități de învățământ (Liceul Teoretic „Ștefan Odobleja”, Școala Gimnazială „Mircea Sântimbreanu” și Grădinița nr.185), din cauza lipsei căldurii. Sunt mii de sesizări de la cetățenii nemulțumiți, adresate de aceștia direct Companiei Municipale Termoenergetica București, cât și, spre informare si ajutor, Primăriei Sectorului 5.

Toate au rămas fără răspuns.

Primăria Sectorului 5 rămâne alături de cetățeni ca și în alte astfel de situații și vom face tot ceea ce depinde de noi pentru a convinge Termoenergetica să-și facă datoria!

Din pacate, primariile de sector nu au atributii in acest domeniu si nu au nici o posibilitate de rezolvare.

De aceea, vă rugăm să vă adresați în scris, la adresa de e-mail asociațiideproprietari@sector5.ro, pentru a ne semnala problemele în furnizarea apei calde și a agentului termic.

Noi le vom prelua și vom insista institutional pentru soluționare către Compania Municipala Termoenergetica București”, susține primarul Daniel Florea pe Facebook.

Related posts

Lucian Mândruță spune că toți politicienii mint ca să câștige alegerile. Cine are curajul să spună adevărul

Constantinescu Gabriel

Gabriela Firea ar putea fi învinsă la alegeri. Cine ar obține fotoliul de primar, potrivit unui sondaj comandat de PNL

Constantinescu Gabriel

Gabriela Firea blocată în Primăria Capitalei. Companiile municipale au fost suspendate

Constantinescu Gabriel

Gunoierii de la Sectorul 5 au 46 de milioane de euro lichidități. Primarul Florea plimbă banii pe hârtie

Mircea Azar

Gabriela Firea conduce în topul încrederii bucureștenilor. Cât a obținut într-un sondaj CURS

Constantinescu Gabriel

Gabriela Firea, atacată chiar din interiorul PSD. Deputatul Liviu Pleșoianu îi ia apărarea lui Dragnea după ce Firea l-a comparat cu Orban

Constantinescu Gabriel

Leave a Comment