Gabriela Firea susține că nu încearcă ascunderea adevărului cu privire la problema poluării din Capitală, dar ar trebui realizat un audit al stațiilor de monitorizare a calității aerului din București pentru evaluarea corectă a situației.

Gabriela Firea a avut luni o întâlnire cu ministrul mediului, Costel Alexe cu privire la implementarea masurilor privind imbunatatirea calitatii aerului in București.

„În ce privește polemica publică privind măsurătorile efectuate de Agenția de Mediu și de către anumite asociații sau fundații civice. Am exprimat disponibilitatea de a contribui la eforturile pentru a afla adevărul. Consider că ar trebui realizat un audit al stațiilor de monitorizare a calității aerului. Nu vrem să ascundem adevărul, dimpotrivă, vrem să-l cunoaștem”, a declarat Gabriela Firea, după întâlnirea cu ministrul Mediului, potrivit publicației Știri pe Surse.

Primarul Capitalei a încercat să explice și depășirile valorilor indicate de aparate: „S-au exprimat cauzele – traficul și incălzirea locuințelor și s-au anuntat măsurile”.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *