Jurnalistul Radu Tudor, tentat de politică: „Am avut multe propuneri, unele dintre ele chiar interesante”
Jurnalistul Radu Tudor, tentat de politică: „Am avut multe propuneri, unele dintre ele chiar interesante”

Radu Tudor nu exclude să intre în politică, după modelul lui Moise Guran, care s-a alăturat USR în urmă cu câteva zile. Jurnalistul Antena 3 a spus însă că în acest moment nu există partidul politic căruia să i se alăture.

Radu Tudor susține că a primit mai multe propuneri până în acest moment, dar nu a putut să se hotărască într-o direcție sau alta. Am avut multe propuneri, unele dintre ele chiar interesante, provocatoare aș spune” a precizat el, potrivit Știri pe Surse.

Radu Tudor ar vrea, după propriile spuse, nu să încerce să schimbe ceva în acest moment, ci așteaptă momentul unei „Români normale”. Nu iau în calcul intrarea în politică în acest moment. Când România va fi o țară normală, dacă va fi vreodată, o să analizez” a spus el.

Întrebat ce partid politic ar fi mai aproape de viziunea sa, jurnalistul Radu Tudor a precizat că încă nu există acest partid.

”Partidul care nu-și bate joc de România: construiește autostrăzi și căi ferate de mare viteză, atrage fonduri europene, construiește spitale noi, întărește Armata, face din Energie și IT un mare atu economic, restaurează tot patrimoniul românesc și leagă pentru totdeauna România de Occident. Încă nu există acest partid, politicieni care să îndeplinească aceste deziderate nu s-au născut încă”, declarat Radu Tudor.

Leave a comment

Lasă un răspuns Anulează răspunsul