Într-o scenă bizară, Vladimir Putin și liderii celor patru teritorii anexate și-au strâns mâinile în sala de ceremonii de la Kremlin, după semnarea decretelor de anexare a celor patru regiuni ucrainene.

„Un spectacol ciudat”, scrie presa occidentală, despre momentul cu cei cinci lideri, de la Kremlin.  Jurnaliștii de la Sky News , citati de Digi 24, remarcă faptul că, spre deosebire de alte momente în care Vladimir Putin păstra distanța față de interlocutorii săi, de această dată liderul de Kremlin s-a apropiat și și-a strâns mâna cu liderii autoproclamați ai regiunilor anexate ilegal de Rusia.

Vladimir Putin a semnat vineri decretele prin care a anexat ilegal teritoriilor ocupate din Ucraina la Rusia, după referendumurile pe care rușii le-au organizat de-a lungul săptămânii care a trecut. Rușii au organizat o ceremonie somptuoasă pentru anexarea teritoriilor ocupate, o decizie prin care vor să-și întărească amenințările cu arma nucleară și să descurajeze armata ucraineană eliberatoare din a-și recupera teritoriile. „Rusia are patru noi regiuni. O să ne protejăm oamenii cu toate mijloacele pe care le avem”, a declarat Putin, într-un discurs în care a amenințat din nou Occidentul și Ucraina.

FOTO:Captura Skynews

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *