george simion diana sosoaca protest piata victoriei 792604

George Simion, liderul AUR, şi Diana Şoşoacă, senator şi fostă membră AUR, s-au întâlnit la protestul din Piaţa Victoriei, ocazie cu care s-au acuzat reciproc de „confiscarea protestului”.

În momentul în care George Simion şi protestatarii care îl urmau au ajuns, din Piaţa Universităţii, în Piaţa Victoriei, s-au întâlnit cu senatoarea Diana Şoşoacă şi câteva sute de susţinători care protestau.

La un moment dat, atât Simion, cât şi Şoşoacă vorbeau în acelaşi timp la microfoane, iar susţinătorii liderului AUR i-au tăiat microfonul senatoarei agresive

Dret urmare, Diana Şoşoacă l-a acuzat pe Simion de „confiscarea protestului” şi l-a numit „trădător”.

Mai mulţi protestatari din Piața Victoriei, adunați de AUR și George Simion, au început să o critice dur pe Diana Șoșoacă.

”Ai vorbit urât de noi toată ziua, nu ţi-ar fi ruşine. Ne-ai făcut în toate felurile. Dă-te jos de pe scenă”, a strigat unul dintre protestatari.

Oamenii au venit la protestul cu steaguri tricolore și cu pancarte pe care au scris zona țării de unde au venit, dar și mesaje împotriva Guvernului și a coaliției guvernamentale.

În fruntea protestatarilor s-a aflat liderul AUR, George Simion, care a facut apel la români să se alăture protestului antiguvernamental.

Forțele de ordine au transmis că protestul este autorizat până la ora 23, însă președintele AUR spune, în imaginile live de pe pagina sa de facebook, faptul că manifestanții rămân până la miezul nopții.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *