Mugur Mihăescu și-a adus ospătari și personal din Bangladesh pentru puburile pe care le deține în centrul Bucureștiului. Comedianul este însă convins că străinii se gândesc la plecarea în Vest, dar spune că i-a luat așa cum sunt, cu bune și cu rele.

Pentru cele trei restaurante pe care le deține în Centrul veci, Mugur Mihăescu a apelat la o firmă de plasare de forță de muncă, care i-a adus personal din Bangladesh. Așa s-a nimerit, și nu a fost o opțiune personală, a mărturisit actorul devenit antreprenor HORECA, într-un interviu preluat de B1TV.

Mugur Mihăescu are în subordine bărbați și femei din Bangladesh, nu mai puțin de 17 angajați.

La noi s-au nimerit persoane din Bangladesh, atunci când am încheiat contractul cu diverse firme care aduc forță de muncă din străinătate. Din totalul celor 70 de angajați, de care dispunem în prezent, 17 sunt din Bangladesh, bărbați și femei”, a spus Mugur Mihăescu.

Potrivit acestuia, cei 17 sunt oameni normali, care-și fac bine treaba pentru care au fost angajați.

Nu poți judeca un popor după 17 indivizi, pe care-i poți întâlni într-un anume moment al vieții tale. Mi se par niște oameni obișnuiți, cu bune și cu rele, asemenea nouă întru totul. Nu m-ar mira deloc dacă unii dintre ei s-ar gândi sau se gândesc deja că nu mai au prea mult de stat prin România, fiindcă gândul le zboară către alte zări, cum ar fi Germania sau alte țări din vest. În fond, sunt total de înțeles!”, a mai spus comedianul.

Mai departe, Mugur Mihăescu se laudă cu succesul în afaceri, mai ales că a reușit să țină utilitățile sub control și nu mai este îngrijorat de criza energetică. A încheiat un contract bun cu furnizorul de energie electrică, valabil până în toamna viitoare, care-i dă posibilitatea de a nu se simți amenințat din această perspectivă, a mai spus el.

După ce am reușit să-mi asigur un contract bun pe partea de electricitate, fiindcă la noi totul e electric, până și mâncarea o producem în cuptoare electrice, mă gândesc în aceste vremuri și la alte moduri de a-mi diversifica afacerile. Am deschis și o afacere de livrare de pizza, exclusiv la domiciliu, care a prins foarte bine. Este vorba despre pizza Zest. Am și alte idei de afaceri, total diferite de lumea HORECA, dar încă nu am reușit să le materializez. Când am s-o fac, am să anunț public!”, a mai spus „Garcea”.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *