Image default
Actualitate

Munți de gunoi în Herăstrău. Clotilde Armand: Primăria Sectorului 1 este gata să intervină și să ajute Primăria Generală

Munți de gunoi în Herăstrău.

Primarul sectorului 1 a anunțat că, în parcul Herăstrău, au apărut munți de gunoi.

Clotilde Armand spune că s-a ajuns aici după expirarea contractului cu Romprest.

Armand a sesizat serviciul de Mediu al Poliției Locale. Franțuzoaica spune că problema a fost generată de expirarea contractului dintre Administrația Lacuri, Parcuri și Agrement (ALPAB), instituție aflată în subordinea Consiliului General al Municipiului București care administrază Parcul Herăstrău, și Compania Romprest. Din această cauză, în diferite zone ale parcului, au apărut depozite de gunoaie care pun în pericol sănătatea locuitorilor Capitalei”.

Primarul sectorului 1 a precizat că instituția pe care o conduce este gata să intervină. Armand spune că va ajuta Primăria Generală să strângă gunoaiele până când ALPAB va încheia un nou contract de salubrizare.

„Chiar dacă Parcul Herăstrău nu se află în administrarea noastră, asta nu înseamnă că nu ne interesează ce se întâmplă acolo. Nu putem sta cu brațele încrucișate și să asistăm la îngroparea în gunoaie a celui mai important parc al Capitalei”, a punctat primarul sectorului 1.

Related posts

Primarul Capitalei și consilierii generali iau decizii importante astăzi

Andreea Cristescu

Fostul primar PSD Daniel Tudorache, vizat de percheziții DNA

Andrada Ionescu

Clotilde Armand dezvăluie cum arată sediul Companiei de Investiții în sănătate, pentru care se plătește chirie 20.000 € lunar

Andrada Ionescu

Leave a Comment