Nancy Pelosi spune depre Donald Trump că nu este suficient de „bărbat”
Nancy Pelosi spune depre Donald Trump că nu este suficient de „bărbat”

Nancy Pelosi spune depre Donald Trump că nu este suficient de „bărbat” pentru a se prezenta în fața comisiei de anchetă a congresului, pentru a răspunde la întrebări cu privire la asaltul de la Capitoliu, din 6 ianuarie 2021.

Președinta Camerei Reprezentanților, Nancy Pelosi, spune că Donald Trump nu este „suficient de bărbat” să depună mărturie, transmite Reuters, agenție citată de B1Tv.

Nu cred că este suficient de bărbat să se prezinte. Nu cred că avocații săi vor dori să se prezinte (Trump, n.r.) deoarece trebuie să depună mărturie sub jurământ”, a declarat democrata, într-un interviu pentru MSNBC.

Vom vedea dacă este suficient de bărbat să se prezinte”, a continuat Nancy Pelosi.

Comisia specială de anchetă l-a citat pe Donald Trump pentru a depune o depoziție pe 14 noiembrie, fie cu prezență fizică, fie în sistem de videoconferință, și pentru a aduce o serie de înregistrări referitoare la acțiunile sale din 6 ianuarie 2021.

Decizia de a-l cita pe fostul președinte american a fost luată cu unanimitate de voturi.

„Trebuie să obținem mărturia sub jurământ a jucătorului-cheie din 6 ianuarie”, a declarat Liz Cheney, o republicană anti-Trump, citată de Fox News.

Donald Trump a criticat comisia de anchetă și o acuză că a eșuat în a investiga ceea ce el consideră a fi întrebări de bază în legătură cu evenimentele din ianuarie 2021. Trump este acuzat că ar fi încercat să orchestreze o lovitură de stat, după ce a acuzat actuala administrație că ar fi furat alegerile în urma cărora a fost învins de Joe Biden.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *