nasui 1

Claudiu Năsui este de părere că evenimentele din ultimele zile reprezintă un atac asupra democrației. Deputatul spune că alianța USR PLUS continuă să investigheze posibilele nereguli.

„Ceea ce se întâmplă zilele acestea în România are o miză mult mai mare decât miile de voturi furate: acesta este un atac asupra democrației românești. Probabil că mulți dintre noi trăim într-o stare de uimire și nu ne vine să credem că în România anului 2020, o țară membră UE, există formațiuni politice care fură saci de voturi și care nu au nicio problemă să falsifice date oficiale privind opțiunea electorală a cetățenilor. Alianța USR PLUS continuă să investigheze ce s-a-ntâmplat, precum și să contorizeze neregulile găsite pe care le vom înainta către organele competente prin sesizări de natură penală.”, spune el într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Deputatul USR spune că cei de care furau bani publici au fost speriați. „Dacă nu putem asigura alegeri corecte, nu mai îndeplinim condiția de bază a unei democrații participative. Acest lucru este extrem de grav și riscăm situații precum cele din Belarus, unde dictatori își consolidează puterea prin fraude și abuzuri. Dictatura baronilor locali se luptă pentru supraviețuire, indiferent de ce înseamnă asta. Faptul că am spus clar că sifonarea banilor publici va înceta a provocat haos și groază pentru cei care își formaseră un stil de viață din asta.”, continuă acesta.

Năsui spune că va continua lupta pentru fiecare vot. „Continuăm lupta pentru fiecare vot și nu vom lăsa ca acest atac asupra democrației să treacă fără repercusiuni.”, încheie el.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *