Image default
Actualitate

Negoiță răbufnește după ce Firea nu și-a asumat înfrângerea

Robert Negoiță răbufnește după ce Gabriela Firea nu și-a asumat înfrângerea. Primarul ales de cetățenii din sectorul 3 nu a mai rezistat să o audă pe Firea cum se plânge si a reacționat.

“Sincer, nu îmi doream să scriu aceste rânduri. E prea la cald, e vorba despre cineva care a pierdut, o femeie, și m-am gândit că, dacă ies public acum, se va considera că mă urc cu picioarele pe un om care este la pământ. Însă, din nefericire pentru cea în cauză, văd că nu se poate abține nici măcar în aceste momente, atacă, zgârie și caută vinovați pentru propriul eșec. În aceste condiții, anumite lucruri trebuie spuse, răspicat. Le spun acum, am evitat să le spun în plină campanie. Și poate, din respect pentru cel învins, nu le mai spuneam niciodată, dar văd că învinsul nu-și poate accepta înfrângerea cu demnitate…”, spune el într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Negoiță explică de ce nu s-a aliat cu Gabriela Firea (PSD). “Am refuzat să fac echipă cu un om care nu a înțeles că în administrația publică, singurul lucru care contează sunt proiectele pe care le-ai livrat cetățenilor. Alegerile reprezintă momentul unui bilanț, iar dacă acest bilanț nu se vede în calitatea vieții comunității, atunci ai pierdut. Am refuzat să fac echipă cu un primar general care, în relația cu primăria pe care am condus-o și o voi conduce, a fost, în primul rând, preocupată de cum să facă astfel ca instituția pe care o reprezint să nu facă prea multe lucruri, terorizată fiind de paranoia potrivit căreia eu mi-aș fi dorit ca prin lucrurile pe care le făceam pentru Sectorul 3 să atac ulterior fotoliul de primar general.”, explică acesta.

Firea i-a îngreunat munca lui Negoiță

Primarul sectorului 3 spune că nu a reusit să aducă sectorul 3 la nivelul unui sector european din cauza Gabrielei Firea. “Nu, doamna fostă primar, îmi doream să mă ajutați să fac parcări pentru cetățenii Sectorului 3, să se facă deratizare în Sectorul 3, îmi doream să avem iluminat public în Sectorul 3, îmi doream ca bulevardele din Sectorul 3, aflate în subordinea dvs, să fie demne de un Sector European, îmi doream și eu apă caldă pentru comunitatea noastră. În esență, îmi doream să vă faceți treaba în raport cu cetățenii Sectorului 3, să rezolvați lucrurile care țineau prin lege de responsabilitatea Primăriei Generale. Și v-am rugat, ani de zile, iar când am văzut că nu vreți să faceți aceste lucruri, m-am oferit să le fac eu cu insituția pe care o conduceam, pe banii Sectorului 3, chiar dacă aveam un buget de șase ori mai mic. Nici asta nu s-a putut, că vă era frică să nu care cumva să demonstrez că se poate. Și m-ați blocat zâmbindu-mi în față, asta apropo de trădare, de familie, de camaraderie…”, declară el.

 

Related posts

Nicușor Dan o cheamă în judecată pe Gabriela Firea, care l-a acuzat că ar fi luat șpagă

Constantinescu Gabriel

Nicușor Dan, despre perchezițiile din primărie: Nicio persoană cercetată nu va fi acoperită. Firea: De când e Frigușor Ban judecător?

Andrada Ionescu

Firea a refuzat să participe la dezbaterea propusă de Nicușor Dan

Alina Angelescu

2 comments

Robert Negoiță vrea să se întoarcă în PSD. Ce soluție a găsit pentru a-și păstra mandatul de primar - Lumea Politică 15 ianuarie 2021 at 19:34

[…] „Partidele nu se reformează la guvernare, ci în opoziție. PSD are o șansă să se reformeze, o șansă să-și îmbunătățească abordarea”, a spus Robert Negoiță. […]

Reply
- Lumea Politică 19 ianuarie 2021 at 17:23

[…] „Partidele nu se reformează la guvernare, ci în opoziție. PSD are o șansă să se reformeze, o șansă să-și îmbunătățească abordarea”, a spus Robert Negoiță. […]

Reply

Leave a Comment