Actualitate

Clotilde Armand explică de ce Tudorache trebuie reținut de anchetatori

Clotilde Armand explică de ce Daniel Tudocrache trebuie reținut de anchetatori. Scandalul legat de fraudare votului de la Primăria Sectorului 1 continuă.

„Fostul primar pesedist trebuie reținut urgent de anchetatori. Vă explic mai jos de ce. Întrebat de jurnaliști cum îşi explică faptul că o persoană, candidată la consiliul Sectorului 1 a fost identificată cu 100 de procese verbale asupra sa în clădire, fostul primar a răspuns: ”Era un curier. Avea dreptul să strângă acele procese verbale de la reprezentanţii PSD din secţie. Nu ştiu dacă erau 100. Cu siguranţă avea mai puţine. S-a dus în acel loc pentru că cineva le strângea şi mergea cu ele la partid.””, spune ea într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Candidata de la Primăria Sectorului 1 expune opinia polițistilor. „Ce ne-a spus Poliția astăzi? ”Asupra unui bărbat, candidat la Consiliul Local din partea PSD, au fost găsite 473 de procese-verbale de la secțiile de votare”. Bon, pentru declarația de mai sus fostul primar trebuie reținut urgent de Poliție.”, continuă aceasta.

Care este adevărul? „Faptele. ”Curierul” a fost prins în fapt ieri de noi exact când defila cu procesele verbale de la sediul BES 1 (aflat la etajul 1 al clădirii din piața Mureș) spre etajul 2 al clădirii. La etajul 2 este o direcție fantomă înființată înainte de alegeri – Direcția de Mediu. Aici a fost sediul PSD de campanie. Plătit din bani publici.”, adaugă ea.

Clotilde Armand explică pe scurt situația actuală. „Pe scurt, să înțeleagă toată lumea: – În aceeași clădire cu BES 1 a funcționat sediul de campanie al primarului. BES 1 este la etajul 1 iar Direcția de Mediu este la etajul 2; – La Direcția de Mediu (etajul 2) am găsit ieri zeci de procese verbale pe masă; – ”Curierul” prins de noi este de fapt este Sorin Cătălin Tomescu – candidat la funcția de consilier din partea PSD; – ”Curierul” nu avea la el 100 de procese verbale, avea 473.”, explică acesta.

„Trebuie să plătească urgent în fața Justiției”

„Tot ce ați citit mai sus se numește fraudă electorală și grup infracțional organizat și toți cei care au participat trebuie să plătească urgent în fața Justiției. PS: Câte probe mai vreți, domnilor procurori?!”, încheie ea.

 

Related posts

Clotilde Armand a înaintat o plângere la CNA împotriva Antena 3

Alina Angelescu

Florin Roman despre traseism și promisiuni politice

Alina Angelescu

Dan Barna, săgeți către PSD: „E păcat să anulăm alegerile doar pe București. Eu cred că ar trebui pe toată România”

Constantinescu Gabriel

Viza de flotant la alegerile locale, motiv de conflict între PNL și USR. Cum afectează votul la moțiunea de cenzură

Constantinescu Gabriel

EgisGate! Clotilde minte! Firma pe care o conducea a invocat „boala nou născutului albastru” pentru a accesa fonduri

Mircea Azar

Gabriela Firea nu mai e așa sigură că va câștiga alegerile: „Bucureștenii decid – eu îmi fac treaba”, Ce arată ultimul sondaj

Constantinescu Gabriel

2 comments

Tudorache primar. Denise Rifai explică greselile lui Clotilde - Lumea Politică 29 septembrie 2020 at 15:02

[…] Clotilde Armand explică de ce Tudorache trebuie… […]

Reply
Clotilde Armand este primarul Sectorului 1, după două zile de incertitudini 30 septembrie 2020 at 6:36

[…] Clotilde Armand explică de ce Tudorache trebuie… […]

Reply

Leave a Comment