Actualitate

Părerea Elenei Udrea despre noua clasă politică

Părerea Elenei Udrea despre noua clasă politică. Fosta membră PNL spune că tot acest entuziasm se va transorma într-o mare dezamăgire.

„Deci s-a votat cu entuziasm “noul”. Cam cu acelasi entuziasm cu care se vota PD in 2004… pentru cei care nu stiu ca si atunci venea “o noua clasă politica” care “ alunga PSD-ul” cum zic acum cei de la USR si Plus. Si eu zic ca cei care au venit atunci au facut chiar lucruri bune pentru Bucuresti si Romania, dar sa stiti ca si ei sunt cei pe care votul de azi a vrut sa ii inlocuiasca in politica. Deci “noul”de atunci a devenit “vechiul”de azi. Exact asa va fi si cu USR Plus, dar nu peste 16 ci peste 4 ani in cazul lor. Tot acest entuziasm se va transforma intr-o mare dezamagire. Cei care au votat cu valul azi au uitat ca a existat Guvernul Ciolos, care s-a dovedit printre cele mai incapabile guvernari, au ignorat toate dovezile care au aratat ca reprezentatii USR Plus sunt la fel ca toti ceilalti politicieni, prinsi in afaceri cu statul, implicati in lobby-uri pentru interlopi locali sau multinationale, dedati la nepotisme sau pur si simplu nepregatiti pentru functiile pe care le ocupa…”, spune ea într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Ea este de părere că Nicusor Dan poate fi un primar mai bun. „Sunt de parere ca Nicusor Dan nu poate fi un primar cu mult mai rau decat Gabi Firea, deci nu prevad o catastrofa prin venirea lui la Primarie. Dar nici nu va rupe gura targului ca primar. Am lucrat cu el cand am fost ministru, asa ca ma bazez pe ceva ce am constatat direct.”, continuă aceasta.

Udrea rămâne aliata lui Băsescu

Udrea mărturiseste că a votat cu Traian Băsescu si cu PMP. „Deci, le urez succes celor care au castigat azi, chiar daca eu am votat cu Traian Basescu si PMP. Vom vedea peste 4 ani daca au meritat aceasta speranta si entuziasm cu care au fost alesi, sau doar istoria se repeta si electoratul pur si simplu are nevoie sa fie hranit periodic cu ideea de schimbare.”, explică ea.

 

Related posts

Cheltuieli de judecată pentru tramvaiele din București

Alina Angelescu

Firea cere Guvernului 98 milioane de euro pentru a achita o datorie a PMB

Alina Angelescu

Elena Băsescu, cap de listă la alegerile parlamentare la PMP Constanța

Andrada Ionescu

Consilierii PNL care au votat bugetul Capitalei au fost excluși din partid. „Nu tolerăm niciun compromis” a spus Violeta Alexandru

Constantinescu Gabriel

Olguța Vasilescu îl critică pe Băsescu

Alina Angelescu

Viza de flotant la alegerile locale, motiv de conflict între PNL și USR. Cum afectează votul la moțiunea de cenzură

Constantinescu Gabriel

Leave a Comment