Image default
Actualitate

Bucureștenii vor avea apă caldă și căldură la iarnă, promite Nicușor Dan

Apa caldă și căldura nu vor lipsi bucureștenilor la iarnă, a declarat primarul ales Nicușor Dan. Acesta susține că timpul e mult prea scurt pentru lucrări de anvergură, dar va face „stocuri” pentru avariile „foarte foarte multe” pe care le așteaptă.

Administrația bucureșteană va asigura stocuri pentru avariile “foarte foarte multe” care vor apărea, în timpul iernii, în sistemul de furnizare a apei calde și căldurii, până când vor putea fi reabilitate conductele, din bani europeni, la primăvară, a declarat noul primar l Bucureștiului, Nicușor Dan, luni seară.

„Mandatul meu va începe undeva în jur de 10 octombrie, iarna o să înceapă pe 15 noiembrie, nu o să putem să schimbăm conducte în perioada asta”.

Apa caldă și căldura promise la iarnă pentru bucureșteni. „Ce pot să promit este că în acest interval vom asigura stocuri pentru avariile, care în mod sigur vor fi foarte multe, vom asigura echipamente, vom asigura instrumente de detecție a avariilor.

Pe problema termoficării sunt două probleme – una de fond, că trebuie să înlocuim inelul principal, durează mult, dar ne vom apuca în primăvară pentru că avem banii europeni, și una de intervenție rapidă când avariile se produc, până când vom rezolva problema mare de fond, și asta e ce pot să promit acum”, a spus Nicușor Dan, la B1 TV.

Related posts

Firea justifică poza din școală și vorbește despre afacerile lui Nicușor Dan

Alina Angelescu

Rareș Bogdan: Nicușor Dan este omul care o va scoate pe Gabriela Firea din primărie

Constantinescu Gabriel

Gabriela Firea nu se teme de mazilire. „La București am obținut un scor dublu față de alegerile europarlamentare”

Constantinescu Gabriel

Leave a Comment