Image default
Actualitate

Năsui: Robert Negoiță a dus nepotismul la un alt nivel

Claudiu Năsui spune despre Robert Negoiță că a dus nepotismul la un alt nivel. Deputatul USR este de părere că o nouă administrație locală ar fi benefică Bucureștiului.

“Alegerile locale sunt ocazia perfectă de a opri hemoragia din bani publici către rude și aparatul de partid. Nu mai este un secret că alegerile se câștigă sau se pierd la nivel local. Partidele care au primari au apoi mașinării de vot pentru celelelalte alegeri. Ceea ce nu este așa de evident este cum acești aleși locali se întronează în anumite locații și apoi numesc o armată de oameni în jurul lor cu ajutorul cărora să căpușeze fondurile publice pe care le au în stăpânire.”, spune el într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Năsui explică la ce se referă când spune că Negoiță a dus nepotismul la un alt nivel. “Un exemplu clasic este cel al recentului suspendat primar din sectorul 3, domnul Robert Negoiță. Acesta a dus nepotismul la un alt nivel prin numirea fostei cumnate în consiliul de administrație al unui SRL din subordinea primăriei pe care o conducea. Astfel, o doamnă pe care o recomanda doar gradul de rudenie cu fostul primar ajungea să câștige peste 25.000 de lei net, pe lună. Este ușor să împarți când nu dai de la tine. Astfel, să arunci lunar peste 5.000€ unei persoane apropiate nu este decât un reflex.”, explică acesta.

Claudiu Năsui le sugerează bucureștenilor să îi voteze pe Nicușor Dan și pe Vlad Voiculescu. “Pe 27 septembrie avem în sfârșit ocazia să votăm oameni care vor face tocmai asta: vor scăpa Bucureștiul de sub mentalitatea feudală și vor transforma capitala într-un loc prietenos și sigur pentru locuitorii săi. De aceea, votăm dreapta unită și echipa Nicușor Dan și Vlad Voiculescu pentru București.”, încheie el.

Related posts

Nicușor Dan își anunță votul pentru PNL: E singurul partid care poate învinge PSD pe 6 decembrie!

Andrada Ionescu

Robert Negoiță candidează ca independent la alegerile locale. Mesajul tranșant către PSD al primarului sectorului 3

Rareș Bogdan, mesaj dur pentru Vlad Voiculescu: „Am încercat sa fiu cât se poate de civilizat!

Andrada Ionescu

Leave a Comment