Nicolae Bănicioiu dă vina pe cei de la PNL pentru numărul uriaș de cazuri coronavirus. Deputatul a găsit o explicație pentru miile de cazuri coronavirus.

“Dupa aceasta campanie trebuie sa facem fata consecintelor.Creste numarul imbolnavirilor si mai ales al pacientilor la ATI. In Romania , situatia devine tot mai grava iar PNL-USR intr o complicitate cinica isi dau mana pentru dezomforma si pentru a ignora realitatea. DA , in Romania astazi mor oameni cu zile in spitale pentru ca nu se poate asigura tratamentul bolnavilor cronici ,afectiuni oncologice si tot asa.DA ,in Romania se moare pentru ca am dintr o dorinta stupida a unora, am dat drumul unei campanii electorale cinice si am dat drumul tot ” electoral ” la scoli din dorinta de a nu periclita voturile PNL.”, spune el într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Bănicioiu afirmă că românii devin complici. “Domnilor care altadata plingeati pe.unarul fiecarui pacient din Romania , ce faceti acum ? Devenim complici ? Da acum e bine , trebuie sa servim scopul cinic al dreptei romanesti de a avea acces la functii si demnitati politice cu orice pret.”, adaugă acesta.

Deputatul aduce în discuție problema alegerilor parlamentare. “ALEGERILE PARLAMENTARE SE VOR DESFASURA PE 6 DECEMBRIE IN CELE MAI PROASTE SI STUPIDE CONDITII DE SIGURANTA SANITARA ! Domnilor de dreapta , nu mai aveti paturi ati , nu mai aveti remdesivir si multe qlte medicamente. Pacientii cronici din Romania sunt niste eroi – adevaratii eroi alaturi de cadrele medicale. Inconștienții sunt cei care ne imping cu orice pret spre inca un val de supraaglomerare in spitalele romanesti.”, încheie el.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.