Nicolae Robu îl provoacă pe Dominic Fritz să-și facă publică adresa
Nicolae Robu îl provoacă pe Dominic Fritz să-și facă publică adresa

Nicolae Robu îl provoacă pe Dominic Fritz să-și facă publică adresa de domiciliu și actele de studii, pentru a dovedi că a ajuns în mod legal în funcția de primar al municipiului Timișoara.

Fostul primar al Timișoarei l-a întrebat dacă a mințit „și în privința studiilor” și-l acuză de legături cu un personaj controversat.

Nu numai localitatea de domiciliu o aveți de ascuns, domnule Fritz – vă anunț că oricum va apărea în curând dovada că e una din Germania! –, ci și diplomele de studiu?! Și în privința lor ați mințit, domnule?! Prefectul de Timiș, fost avocat al unuia dintre cele mai detestate de către timișoreni personaje, ajuns într-un final cu mai multe condamnări -patronul firmei ”Îngerii Galbeni”, firmă care ridica ILEGAL mașinile parcate incorect- și totodată fost consilier juridic al d-lui Fritz -se vorbește că el i-a “aranjat” d-lui Fritz acceptarea candidaturii, deși nu îndeplinea cerința legii de a avea domiciliul în Timișoara!- spune acum NU demersului Consiliului Local ca Primarul și ceilalți aleși să fie obligați să-și publice fotocopii după actul de identitate în care le este înscris domiciliul și după diplomele de studii pe care au pretins că le au! Incredibil!”, a scris Nicolae Robu, marți, pe Facebook, citat de B1TV.

Nicolae Robu îl provoacă pe Dominic Fritz. Fostul primar spune despre Dominic Fritz că „are lucruri de ascuns” și „e în afara legii”.

De ce credeți, oare, că dl Fritz preferă toate aceste discuții în loc să-și publice aceste documente, de bun simț de interes public?! Evident: pentru că are lucruri de ascuns! E în afara legii!” Ca sinistrul spectacol să fie întreg, aștept, acum, ca eu, care mi-am publicat fotocopiile în discuție, să fiu sancționat pt încălcarea legii! N-ar fi interesant?”, a adăugat Nicolae Robu.

Leave a comment

Lasă un răspuns Anulează răspunsul