Nicolae Robu, atacuri în rafală către Dominic Fritz: Crezând că veți scăpa de DNA, ați delegat semnăturile și ați rămas Primar fără portofoliu

Fostul primar al Timișoarei, Nicolae Robu, îl atacă din nou pe edilul în funcție, Dominic Fritz, despre care spune că și-ar fi delegat semnăturile „crezând că va scăpa de DNA” și în acest fel a rămas singurul „primar fără portofoliu” din România.

„Crezând că veți scăpa de DNA, ați delegat semnăturile și ați rămas Primar fără portofoliu -unic în România. Dar dv ați delegat ceva ce de fapt nu aveați, domnule! Dv nu aveați drept de semnătură nicio clipă, pentru că mandatul dv este nul de drept din start! Domnule Fritz, `cazul Fritz` va fi cel mai `gras` caz al DNA de mulți ani încoace!”,a scris Nicolae Robu pe Facebook.

Totodată, fostul edil Nicolae Robu îl acuză pe Fritz că minte încă din prima zi de mandat și că „vrea să prăduiască” banii timișorenilor cu ajutorul ONG-urilor care l-au sprijinit, susținând că un contract în valoare de peste 1 milion de lei ar fi fost scos la licitație „total incorect” de directorul nou instalat.

„Ați mințit în dosarul de alegeri, ați mințit în dosarul de la jurământ, mințiți continuu din prima zi de mandat!

Ce vreți să faceți cu banii timișorenilor, domnule? Eu știu din surse interne USR+PLUS, mai bine zis PLUS, pt că s-au săturat de dv și oameni care au crezut că sunteți altceva! Iată ce vreți: vreți să-i prăduiți prin ONG-urile care v-au sprijinit și alte structuri clientelare!”, a adăugat  Nicolae Robu.

Totodată, Nicolae Robu i-a cerut din nou actualului primar să facă dovada că are domiciliul în Timişoara, pentru că „nu poate fi mai presus de lege în ţara aceasta, numai pentru că nu-i este cetăţean”.

„Așa cum dacă, de exemplu, dl Toma, Primarul Girocului, și-ar pierde de drept mandatul -atenție: unul corect obținut în cazul său!- în clipa în care n-ar avea domiciliul în Giroc, ci, de exemplu, la 100 m de Giroc, în Timișoara, tot așa și mandatul dv este pierdut de imediat de după jurământ, pt că aveți domiciliul în Germania!”, a mai adăugat fostul primar al Timișoarei, Nicolae Robu.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *