Nicușor Dan este conștient că lupta se dă în continuare între el și Cristian Popescu Piedone, în ciuda intrării în cursă a Gabrielei Firea și pune asta pe seama sondajelor făcute de principalele partide.

Nicușor Dan a fost întrebat marți seara, într-o emisiune B1TV, ce părere are despre candidatura Gabrielei Firea și dacă i-a fost dor de ea în campanie. El a răspuns cu un sondaj care arată că Cristian Popescu Piedone are mai mult sprijin din bazinul PSD stânga decât Gabriela Firea, și prin urmare, lupta se dă în continuare între el și Piedone.

Sondajele arată că Nicușor Dan și Cristian Popescu Piedone sunt cei mai populari candidați pentru Primăria Capitalei, în timp ce Gabriela Firea are o susținere mai mică. Cu toate acestea, Firea este totuși o candidată puternică, care a fost primar al Capitalei în trecut și are o bază de susținători stabilă.

Ne cunoaștem, e a treia oară deja.

În sondaje, știți că eu am făcut un sondaj pe care l-am făcut public acum 2-3 zile, și am mai făcut public un sondaj în urmă cu circa o lună, și din sondajul ăla am dat un singur slide, ceea ce părea varianta mai probabilă, atunci, eu, Piedone, Burduja, și mai era un slide, care era eu, Piedone, Gabriela Firea și în slide-ul ăla rezultă că din bazinul PSD, stânga PSD, Cristian Popescu Piedone ia mai mult decât Gabriela Firea.

Din bazinul ăsta, PSD stânga, Cristian Popescu Piedone ia mai mult, deci lupta se dă în continuare între mine și Cristian Popescu Piedone” a declarat actualul primar general.

Nicușor Dan a fost, de asemenea, întrebat despre realizările sale ca primar al Capitalei. El a menționat finalizarea lucrărilor la Pasajul Doamna Ghica, lărgirea străzii Prelungirea Ghencea și îngrijirea bulevardelor și piețelor din centrul Istoric. El a subliniat, de asemenea, că a blocat o serie de proiecte nerealiste, cum ar fi autostrada suspendată promisă de Sorin Oprescu.

Join the Conversation

2 Comments

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *