Nicușor Dan crede că lupta pentru Primăria Generală se va da între el și Cristian Popescu Piedone, chiar dacă în cursa electorală a intrat și Gabriela Firea.

Conform declarațiilor lui Nicușor Dan, actual primar general, în configurația actuală, primele două șanse sunt împărțite între el și Cristian Popescu Piedone. Într-un sondaj realizat cu o lună în urmă, Cristian Popescu Piedone se afla într-o poziție superioară față de Gabriela Firea, chiar dacă aceasta era susținută nu doar de PSD, ci de întreaga coaliție PSD-PNL. Nicușor Dan a subliniat că, în contextul alegerilor care se desfășoară într-un singur tur și care polarizează voturile, lupta se va da între el și Cristian Popescu Piedone.

În configuraţia actuală, în continuare, primele două şase le am eu şi Cristian Popescu Piedone. De altfel, în sondajul pe care l-am făcut acum o lună, unul din slide-uri se referea la această posibilitate şi Cristian Popescu Piedone era mult înaintea Gabrielei Firea, chiar dacă ea era susţinută nu doar de PSD, ci de toată coaliţia PSD – PNL. Spun azi că, fiind alegeri într-un singur tur, care le polarizează, oamenii votează util, lupta se va da între mine şi Cristian Popescu Piedone”, a spus Nicuşor Dan, conform B1TV.

În ceea ce privește candidatura doctorului Cătălin Cîrstoiu, acesta s-a retras din cursa pentru Primăria Capitalei, iar în locul său au fost lansați în competiție Gabriela Firea din partea PSD și Sebastian Burduja din partea PNL. Aceste schimbări din cursa electorală pentru Primăria Capitalei reflectă dinamica și competiția intensă din mediul politic local.

Join the Conversation

2 Comments

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *