Cristian Popescu Piedone a reiterat, marți, la Antena3 CNN, că „mazilirea” medicului Cîrstoiu de către coaliția PSD-PNL este „blat politic prin care PSD și PNL îl susțin pe Nicușor Dan”. Totodată, el a respins ideea de a se retrage din cursa pentru Capitală. „Mă retrag cu o condiție, să aducă tezaurul României de la ruși”, a spus ironic Piedone.

„Dacă era candidată Gabriela Firea și nu era candidatul „deocamdată” și nu era candidatul care a vrut efectiv să se scape de el, eu nu intram în cursa electorală dacă Gabriela Firea era candidata PSD. Punct”, a mai spus Piedone.

Retragerea medicului Cîrstoiu

Întruniți luni dimineață, la ora 10, în ședința conducerii Coaliției care guvernează România, liderii PSD și PNL au decis să renunțe la candidatura medicul Cătălin Cîrstoiu.

După acuzațiile din presă și în urma scorului slab din sondaje, unde doctorul Cîrstoiu era creditat cu locul 3, Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă au decis după 15 ore de negocieri, că vor da candidați separați la PMB, aceștia fiind Gabriea Firea (PSD) și Sebastian Burduja (PNL).

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *