nicușor dan
nicușor dan

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a spus la B1 TV că speră ca în 2024 să se repete situația din urmă cu patru ani, atunci când a fost susținut de alianța politică formată din PNL și USR-PLUS pentru a candida la alegerile locale din București.

„Eu sper ca o alianţă de dreapta să mă susţină la Primăria Bucureştiului peste doi ani şi câteva luni. O să vedem, Până atunci, important este să facem lucrurile pe care le aşteaptă bucureştenii”, a spus Nicușor Dan la B1 TV.

Nicușor Dan a criticat-o pe Gabriela Firea, fostul primar al Capitalei, despre care a spus că „a fost un primar dezastruos” și că „nu a făcut nimic din lucrurile importante pe care trebuia să le facă”.

Întrebat după cât timp ar trebui evaluată activitatea unui primar, Nicuşor Dan a spus că la finalul mandatului. Nicușor Dan și Gabriela Firea au recunoscut public că vor să candideze la Primăria Capitalei în 2024, iar contrele dintre cei doi nu au lipsit. În luna iunie, actualul edil a declarat că rămâne de văzut dacă Firea va fi susţinută de PSD pentru Primăria Capitalei.

„Câinele moare de drum lung și prostul de grija altuia” a fost replica Gabrielei Firea, fost primar în perioada 2016-2020. În 2020, candidatul independent Nicușor Dan a fost susținut politic de alianța PNL – USR-PLUS pentru PMB. Fostul președinte liberal Ludovic Orban l-a sprijnit pe Dan, deși acesta nu era membru PNL, cu toate că și Rareș Bogdan a vrut să fie primar al Capitalei și a avut o discuție cu Orban în acest sens la începutul anului 2020.

Primarul general a Capitalei, Nicuşor Da, anunţă, marţi, că Primăria Capitalei nu va prelungi certificatul de urbanism emis pentru imobilul situat pe Şoseaua Kiseleff nr. 21. ”Am oprit astfel un parcurs administrativ care ar fi dus la demolarea unei clădiri construite în perioada interbelică”, a transmis primarul.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *