Nicușor Dan vrea să știe ce părere au bucureștenii asupra corupției

Nicușor Dan vrea să știe ce părere au bucureștenii asupra corupției de la nivelul administrației locale, așa că îi invită să participe la un studiu online. Studiul este realizat de Primăria Capitalei împreună cu Direcția Generală Anticorupție.

Potrivit edilului, sondajul a început în 26 septembrie iar Nicușor Dan a făcut declarații publice în care îi îndeamnă pe bucureșteni să-și exprime părerea cu privire la nivelul corupției la nivelul administrației publice locale.

Opinia fiecăruia contează, iar din acest motiv, îi invit pe bucureșteni să participe la studiul privind percepția asupra corupției la nivelul administrației publice locale. În cadrul studiului realizat de Primăria Municipiului București împreuna cu Direcția Generală Anticorupție, participanții trebuie să răspundă cu sinceritate, pe baza experienței, opiniilor și percepțiilor proprii, întrebărilor din chestionarul care poate fi accesat la următorul link : https://forms.gle/na6ZZSvi3mwrkEaE8, a scris edilul, duminică, pe contul său Facebook.

Nicușor Dan a precizat că sondajul a început în 26 septembrie și se încheie în 25 noiembrie.

Acesta reprezintă un mijloc important de a evalua impactul luptei anticorupție, asupra principalilor săi beneficiari: cetățenii și angajații primăriei. Prin implicarea lor, puteți contribui la realizarea unei analize consistente cu privire la fenomenul corupției în administrație, iar concluziile sondajului au ca scop creșterea eficienței acțiunilor de prevenire a faptelor de această natură”, a mai spus primarul general.

El susține că datele prelucrate sunt anonime și confidențiale și vor fi folosite strict în scop de cercetare.

Sondajul de opinie este realizat în cadrul Proiectului «Consolidarea sistemului de management anticorupție» cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020”, adăugat Nicușor Dan.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *