nicușor dan

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a declarat la Digi24 că își dorește încă un mandat de primar. El spune că ritmul de lucru în administrația locală este „foarte lent” și este nevoie de mai mult de patru ani ca să poată fi finalizate unele obiective importante.

Primarul general Nicușor Dan a fost întrebat la emisiunea În Fața Ta dacă își dorește un al doilea mandat în fruntea primăriei.

„Desigur… da, pentru că în administrație lucrurile se petrec foarte lent. Acele radiale de care vorbim noi azi (drumuri de acces din oraș spre centură – n.r.) o să fie gata în 4-5 ani. Ăsta e ritmul în care se lucrează în administrația locală și din perpsectiva obligațiilor legale, și din perspectiva finanțării. Și atunci, ca să vezi ceva după un primar, după patru ani e destul de puțin”, a declarat Nicușor Dan la emisiunea În Fața Ta, difuzată duminică la Digi24.

Reamintim că primarul general al Capitalei Nicușor Dan și premierul interimar au avut o întâlnire, joi, pentru a discuta despre problema termoficării din București. Întâlnirea a fost anunțată de guvern cu o zi în urmă, iar în programul premierului interimar Florin Cîțu înâlnirea urmă să aibă loc la Palatul Victoria. În cele din urmă aceasta a fost mutată la sediul PNL din Modrogan. La ieșirea de la discuții, edilul a fost întrebat dacă are certificat verde și a spus că „în momentul ăsta nu am”.

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, nu este vaccinat, iar intrarea în instituțiile publice a persoanelor care nu sunt angajate în instituția respectivă și care nu sunt vaccinate, trecute prin boală în ultimele 180 de zile sau cu test negativ este interzisă potrivit ultimelor restricții.

La ieșirea de la discuțiile cu premierul interimar, Nicușor Dan a declarat că nu are certificat verde „în momentul ăsta”, dar „nu asta a fost problema”. „Am ajuns acolo și mi s-a comunicat să vin aici”, a spus edilul Nicușor Dan.

Leave a comment

Lasă un răspuns