Nivelul de încredere al lui Vlad Voiculescu din partea populației era extrem de scăzut, a dezvăluit deputatul Psd Alexandru Rafila. Nu poți să impui, de exemplu, carantina, dacă populația nu are încredere în tine, este de părere raprezentantul României la OMS.

Alexandru Rafila a subliniat că parteneriatul între populație și autorități este esențial pentru controlul pandemiei, indiferent de figura politică care se află la minister. Rafila a intervenit miercuri seara în emisiunea „Actualitatea” difuzată pe B1TV.

Nivelul de încredere al lui Vlad Voiculescu. „Nu pot să nu remarc faptul că încrederea publicului în domnul ministru Voiculescu era foarte scăzută, am văzut multe sondaje în acest sens, se învârtea în jurul a 10 %. Nu poți, chiar dacă vrei și ai cele mai bine intenții, să ceri respectarea unor măsuri de sănătate publică, să impui carantina, dacă populația nu are încredere în tine și considerare că ceea ce propui nu este de încredere. Elementul asta trebuie luat în considerarea întotdeauna. Parteneriatul care trebuie construit între populație și autorități, în cazul nostru, față de ministerul sănătății, cred ca este esențial și nu contează cine este la ministerul sănătății, dar cel care este acolo trebuie să aibă în vedere acest lucru ca să reușească în controlul acestei pandemii”, a spus Alexandru Rafila.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *