Noul an școlar trebuie pregătit cu „migală” spune Ludovic Orban
Noul an școlar trebuie pregătit cu „migală” spune Ludovic Orban

Noul an școlar trebuie pregătit cu „migală” iar autoritățile trebuie să fie gata pentru orice scenariu cu privire la pandemia de coronavirus, a spus premierul Ludovic Orban. Prim-ministrul a adus laude profesorilor pentru că au organizat examenele din acest an în condiții exemplare.

„Nu ştim care va fi evoluţia epidemiei, trebuie să fim pregătiţi pentru orice situaţie, atât din punct de vedere al infrastructurii, al logisticii, noi trebuie să ne asigurăm că orice copil va avea acces la educaţie, noi trebuie să ne asigurăm că profesorii, învăţătorii, au posibilitatea de a transmite informaţii în orice fel de condiţii. Trebuie să pregătim cu mare migală şi atenţie începutul anului şcolar şi să fiţi pregătiţi pentru orice situaţie. Am încredere în dumneavoastră, am încredere în capacitatea dascălilor români de a se adapta la orice situaţie şi de a rămâne aproape de copiii lor, chiar dacă nu toţi vor fi în clase, chiar dacă de multe ori legătura va fi prin fibră optică şi prin intermediul ecranului de calculator”, a declarat Orban vineri, la Gala Teleşcoala, potrivit publicației Stiri pe Surse.

În afară de noul an școlar, Ludovic Orban consideră examenele de Evaluare Națională și de Bacalaureat o reușită

„Vreau să transmit mulţumirile mele şi aprecierea mea pentru toate cadrele didactice care au fost implicate în organizarea examenelor de Evaluare şi de Bacalaureat. În ciuda unei campanii agresive, în ciuda unei neîncrederi care a fost cultivată în mod sistematic privitor la aceste examene, în ciuda campaniilor care s-au derulat ca aceste examene să nu se desfăşoare, în ciuda instigării părinţilor de a nu îşi lăsa copiii să vină la examenele de evaluare, examenele de evaluare au fost organizate în condiţii exemplare”, a adăugat premierul.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *