Viceprimarul municipiului Târgu Jiu, Adrian Tudor, a demisionat din PSD
Viceprimarul municipiului Târgu Jiu, Adrian Tudor, a demisionat din PSD

Viceprimarul din Târgu-Jiu, Adrian Tudor, a demisionat, vineri din PSD. Adrian Tudor acuză acțiunea concertată a actualei conduceri județene „de eliminare sau marginalizare a social-democraților respectați și promovarea în partid și în poziții de putere a unor foști membri și lideri PDL Gorj”.

Demisia lui Adrian Tudor este „fără regrete”, exact cum a scris fostul social-democrat.

„Subsemnatul Adrian Tudor, membru PSD din 1996, viceprimar al municipiului Târgu Jiu, președinte executiv al PSD Târgu Jiu, ținând cont de încălcările repetate ale statutului PSD și nesocotirea flagrantă a valorilor și principiilor social-democrației de către actuala conducere a organizației județene, acuzând acțiunea concertată a actualei conduceri, de eliminare sau marginalizare a social-democraților respectați și promovarea în partid și în poziții de putere a unor foști membri și lideri PDL Gorj, îmi depun, fără regrete, demisia din PSD”.

Viceprimarul din Târgu-Jiu a acuzat și faptul că a fost eliminată dezbaterea politică și competiție corectă în interiorul organizației, relatează Mediafax.

„PSD, cel puțin la Gorj, nu mai e PSD”, a conchis el.

Fostul viceprimar din Târgu-Jiu a trimis o scrisoare deschisă social-democraților din Gorj, în care susține că „partidul continuă să meargă pe un drum greșit” și că, deși a fost încurajat să se pregătească pentru a candida la Primăria municipiului Tg, Jiu, a fost eliminat din competiția internă.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *