Image default
Actualitate

VIDEO | Viceprimarul Aurelian Bădulescu, circ și scandal în Prelungirea Ghencea, la conferința lui Nicușor Dan

Viceprimarul Aurelian Bădulescu a făcut circ și scandal în public, la conferința candidatului USR Nicușor Dan. Bădulescu a venit cu un dulap și a stat permanent lângă pupitrul cu microfoane al contracandidatului Gabrielei Firea, agasându-l permanent și șicanându-l. Nici măcar huiduielile de pe margine nu l-au făcut să plece, nici gesturile repetate ale lui Nicușor Dan care l-a împins de mai multe ori.

Toate scenele de vineri la prânz pe strada Prelungirea Ghencea din Capitală au fost filmate și transmise în direct de televiziuni și pe rețelele de socializare.

Nicușor Dan, candidatul USR-PNL, a vrut să prezinte „nerealizările” Gabrielei Firea în cei 4 ani de mandat, dar la fața locului a ajuns viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, La nu moment dat spiritele s-au încins și cei doi s-au îmbrâncit, relatează Digi24.

Nicușor Dan nu a fost lăsat să vorbească și a luat dulapul, încercând să-l mute în afara cadrului și l-a trântit. Viceprimarul capitalei a adus piesa de mobilier și i-a spus candidatului PNL-USR că „a ieșit după trei luni din dulap”.

„Stați la 2 metri de mine”, i-a răspuns Nicușor Dan.

Conferința a avut ca scop prezentarea bilanțului de mandat al Gabrielei Firea, însă declarațiile abia au putut să fie urmărite.

La un moment dat, Aurelian Bădulescu l-a îmbrâncit pe Nicușor Dan.

În cele din urmă, Nicușor Dan a început conferința de presă, dar viceprimarul a intervenit la fiecare cuvânt rostit de candidatul PNL-USR, strigând „Fals!”, „Mințiți!” sau „Nu este adevărat!”

Câteva persoane au huiduit, iar viceprimarul PSD al Capitalei a spus că-l înjură pe Nicușor Dan, moment în care acele persoane i-au spus lui Aurelian Bădulescu că de fapt îl înjură pe el, relatează Digi24.

La un moment dat, deranjat de agitația făcută de Bădulescu, Nicușor Dan i-a pus mâna pe umăr ca să-l împingă și i-a spus „Du-te, domnule, de aici”, iar viceprimarul Capitalei a spus că „îl împinge cu o violență ieșită din comun”.

„Te-a lăsat Barna pe drumuri, te-ai dus la PNL”, i-a răspuns Bădulescu.

Tot acest scandal a avut loc pe marginea drumului, în Prelungirea Ghencea, în timp ce mașinile circulau pe lângă ei, iar șoferii claxonau.

La fața locului au ajuns mai multe persoane de la PMB și PNL, dar și directorul STB.

În continuare Nicușor Dan a încercat să-și susțină conferința de presă, iar Aurelian Bădulescu vocifera de pe margine.

După o câteva minute în care părea că situația s-a mai liniștit, viceprimarul Capitalei a început să vorbească iar peste Nicușor Dan, în timp ce acesta răspundea la întrebări.

În timp ce Nicușor Dan răspundea la întrebări, un bărbat pe un scuter a venit ca să-l apostrofeze pe Aurelian Bădulescu.

„L-am văzut la televizor de aia am venit. Vă bateți joc de noi! N-am putut să aud nimic din ce spune domnul… Ne-am săturat de incompetență. În locul tău n-aș fi venit în viața ta în Prelungirea Ghencea… E o coadă de o oră în spate!”, i-a spus bărbatul lui Aurelian Bădulescu.

Acesta i-a răspuns că este prieten cu Nicușor Dan și din acest motiv a venit acolo, pentru că a fost plătit: „Dă banii înapoi, nu te cunosc eu pe tine?”

„Ce-ați făcut în 4 ani? Vă bateți joc de noi”, i-a spus bărbatul respectiv viceprimarului Capitalei.

VIDEO AICI

https://www.facebook.com/watch/?v=2940703402712518

Dialogul cetățeanului nemulțumit cu intrusul Bădulescu

– Iar ați venit să ne mințiți pe aici? Știți câte ore stăm aici în trafic?

Nicușor Dan: Întrebați-l pe domnul viceprimar.

– Îl întreb pe domnul, că l-am văzut la televizor. De aceea am venit. În fiecare zi luăm coada asta, stăm trei ore până acolo. Și, ce-ați făcut patru ani? 700 de metri dărâmați acolo.

Aurelian Bădulescu: Urmează să vă spunem și să ne cerem scuze.

– Vă bateți joc de noi. În fiecare zi las mașina, iau scuterul… Oamenii ăștia de ce stau aici, să vă admire? Să vă aplaude? Vă bateți joc de noi.

Aurelian Bădulescu: La dânsul au venit.

– N-am putut să aud nimic la televizor din ce spuneți. Ne-am săturat de incompetența voastră.

Aurelian Bădulescu: Știu cine sunteți. Sunteți prieten cu domnul, mergeți mai departe.

– Ne-am săturat de incompetență.

Aurelian Bădulescu: Te rog frumos dă înapoi și du-te mai încolo.

– Măi, în locul tău n-aș fi venit în viața mea pe Prelungirea Ghencea.

Aurelian Bădulescu: Recunosc dacă greșesc. Nu mint ca ei.

– Lăsați-i pe ei să mintă, că o să-i alegem. Nu ați mișcat nimic patru ani. E coadă la pasaj de o oră.

Aurelian Bădulescu: Corect, aveți dreptate. Asta facem. Încercăm să facem ce n-au făcut alții.

– Ce să faceți ce n-au făcut alții? Vă bateți joc de noi. Nu vă e rușine să veniți aici?!

Related posts

Traficul din București va fi rezolvat în doi ani, promite Nicușor Dan

Constantinescu Gabriel

Nicușor Dan a dezmințit toate „minciunile” despre măsurile pe care le va lua când va ajunge primar. Lista negațiilor

Constantinescu Gabriel

Nicușor Dan a explicat ce va însemna “iarnă grea” pentru bucureșteni: Rețeaua agentului termic e de 3 ori mai proastă decât acum 3 ani

Andrada Ionescu

4 comments

Nicușor Dan bruiat de mașinile de salubritate în timpul conferinței de presă 18 iunie 2020 at 13:41

[…] a doua conferință de presă a lui Nicușor Dan tulburată de autoritățile locale, după ce pe 5 iunie, în timp ce se afla în Prelungirea Ghencea, la […]

Reply
Viceprimarul din Târgu-Jiu, Adrian Tudor, a demisionat din PSD 3 iulie 2020 at 14:35

[…] Viceprimarul din Târgu-Jiu a acuzat și faptul că a fost eliminată dezbaterea politică și competiție corectă în interiorul organizației, relatează Mediafax. […]

Reply
Viceprimarul din Târgu-Jiu a demisionat „fără regrete” din PSD. Ce a scris în demisie Adrian Tudor - Reflectorul de Sud 3 iulie 2020 at 20:42

[…] Viceprimarul din Târgu-Jiu a acuzat și faptul că a fost eliminată dezbaterea politică și competiție corectă în interiorul organizației, relatează Mediafax. […]

Reply
Aurelian Bădulescu îl acuză pe Robert Negoiță că „a furat” 10 septembrie 2020 at 11:12

[…] acum sper să nu mai fugă și să vină să discutăm” și-a început discursul electoral Aurelian Bădulescu, pe contul său de […]

Reply

Leave a Comment