O clinică din România a oprit serviciile gratuite acordate ucrainenilor
O clinică din România a oprit serviciile gratuite acordate ucrainenilor

O clinică din România a oprit serviciile gratuite acordate cetățenilor ucraineni, explicând că unii dintre aceștia au profitat de generozitatea românilor. Reprezentanții unității medicale vorbesc despre ucraineni în mașini de lux, care au beneficiat de gratuități.

Clinica OK Medical va suspenda această inițiativă, au anunțat reprezentanții companiei într-un mesaj pe pagina de Facebook.

Decizia companiei care oferă servicii medicale a venit după ce s-a constatat că majoritatea ucrainenilor doar au tranzitat România, iar mulți dintre aceștia cu o stare materială destul de bună, au explicat responsabili din cadrul acesteia.

„Trăim vremuri tulburi, în care e bine să ne păstrăm rațiunea și să ne procupăm de ai noștri în primul rând.

De la începutul conflictului în Ucraina, în România s-au stins mai mulți oameni ca urmare a infecției cu COVID-19, decât civili în acea zonă de conflict.

Ca urmare a celor expuse mai sus, OK Medical comunică public:

1. Suspendarea gratuității oferite cetățenilor ucraineni. Acest fapt survine și ca urmare a faptului că majoritatea cetățenilor ucraineni care au apelat gratuit la serviciile noastre au facut-o din mașini de lux cu scopul de a tranzita țara, nu ca măsură de control sau prevenție.

2. TOATE rudele de gradul 1 ale persoanelor decedate din cauza infecției cu Covid-19 începând cu data de 1 ianuarie 2022, beneficiază de analize GRATUITE și de asigurare medicală privată de sănătate valabilă 6 luni la toți furnizorii privați de servicii medicale de pe teritoriul României. Pentru detalii, persoanele menționate sunt rugate să apeleze call center-ul OK Medical la 0219677 pentru înregistrare.

Notă: Suntem conștienți că acest comunicat nu este în trendul interesului media, motiv pentru care, rugăm share”, anunță OK Medical pe pagina de Facebook.

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *