olguta

Olguța Vasilescu (PSD) vorbește despre amenzile din Centrul Istoric al Craiovei. Fostul primar al Craiovei este nemulțumită de felul în care au procedat organele de control.

„Nebunie aseara in Centrul Istoric al Craiovei! Toate organele de control ale statului si-au facut aparitia si au impartit amenzi cu nemiluita. Statul nu a fost interesat deloc de cum a supravietuit industria HORECA in ultimele luni. De altfel, Ludovic Orban a fost transant: nu e importanta, ca nu aduce bani prea multi la stat… Sa nu va inchipuiti ca s-au dat amenzi doar pentru lipsa „distantarii sociale”. S-au dat amenzi pentru tot felul de aberatii…Daca CCR a anulat sutele de mii de amenzi date batranilor care intarziau 10 minute peste ora de iesire din casa, acum s-au chitit pe elevii de scoala care sarbatoreau absolvirea si erau pe la mese.”, spune ea într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Lia Olguța Vasilescu lansează un atac la adresa Violetei Alexandru. „Am vazut si declaratiile ministrei Alexandru… Presa o prezinta ca pe o eroina a dreptatii si o protectoare a mediului de afaceri. Adevarul este ca, de mai bine de o luna, cere saptamanal planul de amenzi Inspectoratelor Teritoriale de Munca si cearta sefii acestor deconcentrate judetene daca i se pare ca au dat prea putine amenzi sau ca sunt prea mici. De asta si enervarea ei ca unii inspectori ii informeaza pe patroni ca vin in control.”, adaugă ea.

Fostul primar o condamnă pe Violeta Alexandru că vrea să distrugă industriile. „STIM ce faceti doamna Alexandru! Opriti-va! Ajutati industriile care sufera in aceasta perioada, nu le distrugeti!”, încheie Olguța Vasilescu.

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *