Percheziții la Primăria Capitalei efectuate miercuri dimineață

Percheziții la Primăria Capitalei efectuate miercuri dimineață. Potrivit unor surse, perchezițiile vizează un dosar din anul 2014 referitor la un schimb de terenuri, în care sunt implicați mai mulți angajați ai Direcțiilor de Patrimoniu și Achiziții.

Percheziții la Primăria Capitalei sunt derulate miercuri dimineața, relatează Antena 3.

DNA a făcut percheziții la Primăria Capitalei și în luna ianuarie, când primarul general, Nicuşor Dan, a predat documente legate de resurse umane, semnând procesul verbal de predare în calitate de conducător al instituţiei.

Nu e ceva ieşit din comun”, afirma Nicuşor Dan, relatând că prima dată i-a fost mai greu la percheziţii, când a fost sunat de Poliţie la 6 dimineaţa.

Nu e ceva ieşit din comun, au mai fost descinderi ale Parchetelor. În urmă cu câteva luni a fost ceva legat de urbanism, au ridicat acte. Azi au fost legat de resurse umane. E normal, am prezentat toate actele. Eu am fost… aşa se întâmplă… prima oară a fost mai greu, când m-a sunat la 6 dimineaţa Poliţia să spună că este la Primărie”, spunea Nicușor Dan.

Conform DNA, perchezițiile au vizat infracţiuni de corupţie comise în perioada 2020-2021 și au avut loc atât la Primăria Capitalei, cât și la Direcția generală de arhitectură, peisagistică și monumente de for public și la Administrația municipală pentru consolidarea clădirilor cu risc seismic.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *