Jmhhc2g9ZGFlODI5MWE4NWRmNmQ4Y2IwYWQ3ZTczNWVjODRlMWM.thumb

 Un sindicat al polițiștilor acuză conducerea IPJ Mehedințu că nu a reacționat după ce un agent a fost amenințat cu moartea de patronul unui restaurant, relarează Digi 24.

Incidentul a avut loc urmă cu șapte luni. IPJ Mehedinți transmite că este deschis un dosar penal în acest caz.

Patronul restaurantului: „Dacă vreodată te mai apropii de familia mea la 3 kilometri… Îți tai capul!!! Vin și te iau din pat.”

Înregistrarea a fost făcută în luna mai. Polițistul a verificat un restaurant din Strehaia pentru că avea informații că acolo are loc o petrecere organizată ilegal.

Patronul restaurantului: „Bă, prostule, oricum te găsesc în noaptea asta!”

Polițistul amenințat: „Și ce vrei să-mi faci, dacă mă găsești? Zi, că vin la tine.”

Soţia patronului de restaurant a intervenit și ea în discuție și a încercat să îl intimideze pe polițist. A amintit un incident în care acesta ar fi greșit, lucru știut doar de șefii săi.

Soția patronului: „O cercetare la locul accidentului de ce nu știi să o faci? În ziua de Paște de ce nu ai știut să îți faci meseria la locul accidentului? De ce te interesează evenimentele mele?”

Robert Popa, agent de poliție: „El a fost și la poliție și a zis: unde e Popa, că-l omor. L-am sunat pe șeful meu de la acea vreme. Nu mi-a răspuns, i-am dat un mesaj, i-am zis că am fost ultragiat și mi-a răspuns simplu, pe Whatsapp: fă plângere”, potrivit Digi 24.

Conform sindicatului Europol, singura măsură luată de șefii poliției, la momentul respectiv, a fost să-l mute pe agent în altă localitate. Acum, după ce înregistrarea a fost făcută publică, IPJ Mehedinți a transmis că a fost deschis un dosar penal pentru ultraj, care se află la Parchetul de pe lângă Judecătoria Strehaia.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *