Președintele Parlamentului Ungariei, despre cotele obligatorii de migranți
Președintele Parlamentului Ungariei, despre cotele obligatorii de migranți

Președintele Parlamentului Ungariei, László Kövér, a afirmat că cotele obligatorii de migranți propuse pentru statele membre ale Uniunii Europene au fost concepute cu intenția de a slăbi UE și de a crea haos.

Kövér este deranjat doar de migranții din Africa sau din țările arabe și susține că nu există răspunsuri la întrebările legate de modalitățile de transfer al migranților între țări, modalitățile de obligare a acestora să rămână în țara de destinație, serviciile ce trebuie să le fie asigurate și finanțarea acestor servicii. El afirmă că nimeni nu pare să se preocupe de aceste aspecte, transmite agenția de presă MTI, preluată de B1TV.

„Nu există răspunsuri la întrebările privind modalităţile de transfer al migranţilor dintr-o ţară în alta, modul în care cei mutaţi ar putea fi obligaţi să rămână în ţara de destinaţie, serviciile care trebuie să li se asigure şi finanţarea acestor servicii, dar nu-i pasă nimănui.

Dar atunci trebuie să ne întrebăm care e motivul pentru toate astea?”, a susţinut Kover, care a insistat că, „dacă scopul nu este distrugerea UE – ceea ce nu pot exclude -, atunci este cel puţin să slăbească la nesfârşit UE şi să o arunce în haos” spune oficialul maghiar.

Kövér se întreabă care este motivul din spatele tuturor acestor propuneri și susține că, în cazul în care scopul nu este distrugerea UE (ceea ce nu poate exclude complet), atunci cel puțin este acela de a slăbi în mod continuu UE și de a o arunca în haos.

Liderul deputaților ungari a discutat și despre refugiații ucraineni în timpul vizitei sale în Slovacia, menționând că sunt peste 10 milioane de refugiați ucraineni, dintre care 70% nu doresc să se întoarcă în țara lor.

Potrivit lui Kövér, o mare parte dintre acești oameni, în comparație cu migranții din Africa sau din țările arabe, sunt calificați și vor găsi locuri de muncă. El consideră că acești oameni pot aduce o valoare demografică unei societăți învechite, cu puțini copii și egoistă.

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *