Minivacanța de Rusalii vine cu litoralul românesc aproape ocupat
Minivacanța de Rusalii vine cu litoralul românesc aproape ocupat

Minivacanța de Rusalii vine cu litoralul românesc aproape ocupat în principalele stațiuni. Aglomerație va fi și la munte, a anunțat reprezentanta Federaţiei Patronatelor din Industria Ospitalităţii din România (FPIOR).

Peste 70.000 de turişti sunt aşteptaţi pe litoral în minivacanţa de Rusalii, iar Mamaia va fi cea mai aglomerată stațiune.

Corina Martin, secretar general FPIOR, a explicat că în cele mai cunoscute staţiuni montane şi în Delta Dunării gradul de ocupare este de 100%. „Tichetele de vacanţă – cel mai bun instrument de promovare a României turistice, în absenţa oricărei campanii de promovare din partea Ministerului public”, a mai spus aceasta.

Destinaţiile montane, Destinaţiile balneare, Destinaţiile de turism rural, Delta Dunării, Litoralul românesc – în topul preferinţelor turiştilor! Cele mai solicitate sunt locaţiile de 3 şi 4 stele care oferă facilităţi şi servicii suplimentare pentru confortul turiştilor – indiferent de preţ.

Un număr foarte mare de locaţii de 4 stele şi-au epuizat complet locurile de cazare cu multe săptămâni înainte, iar în cele mai cunoscute staţiuni montane şi în Delta Dunării gradul de ocupare este de 100%. Peste 70.000 de turişti aşteptaţi pe Litoral în vacanţa de Rusalii! Continuă ritmul foarte bun de rezervări şi pentru această perioadă, dar şi pentru întreaga vară”, a declarat Corina Martin, secretar general FPIOR, potrivit unui comunicat preluat de B1Tv.

Pe Litoral, cea mai solicitată staţiune este Mamaia, unde tarifele pornesc de la 135 lei/cameră/noapte în hoteluri de 3 stele (tarif fără mic dejun), până la 220 lei/camera în hoteluri de 4 stele, cu mic dejun inclus şi până la 500 lei/noapte/cameră pentru cazare în regim All Inclusive. Pe al doilea loc se clasează Eforie, unde tarifele pornesc de la 99 lei/camera/noapte în locaţii de 3 stele şi ajung la 500 lei/camera/noapte în regim All Inclusive.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *