Litoralul pentru toți 2023 începe de astăzi, miercuri, 3 mai
Litoralul pentru toți 2023 începe de astăzi, miercuri, 3 mai

Litoralul pentru toți 2023 începe de astăzi, miercuri, 3 mai. Programul asigură reduceri semnificative la hoteluri pentru cei care vor să se bucure de o primăvară-vară timpurie pe stațiunile de pe litoral.

Programul Litoralul pentru toți a fost lansat în urmă cu mai mulți ani și revine în fiecare primăvară, pentru a-i ajuta pe toți să ajungă la mare, înainte de sezonul vacanțelor de vară, care, de obicei sunt mai costistoare.

În program poate să participe orice turist român care vrea să meargă la hoteluri de 2,3 sau 4 stele în mai multe stațiuni de pe litoral. De obicei camerele pot fi plătite inclusiv cu vouchere de vacanță, însă trebuie știut că nu toate hotelurile sunt incluse în programul Litoralul pentru toți 2023.

Programul oferă o dublă oportunitate: turiștii au șansa să se bucure de reduceri mari la cazare, iar hotelierii au șansa să-și crească veniturile, în afara sezonului, transmite B1TV.

Litoralul pentru toți are de obicei două etape în fiecare an, una la început de sezon și a doua după încheierea sezonului. Prima etapă a început miercuri 3 mai 2023, și va ține până pe 20 iunie 2023.

După două luni și jumătate de sezon, în care litoralul românesc ar trebui să fie arhiplin, va urma a doua perioadă a programului, undeva în perioada 1 septembrie – 15 octombrie. Deși vremea atunci s-ar putea să nu mai fie tocmai potrivită pentru plajă, sunt șanse reale ca oamenii să se bucure, totuși, de temperaturi destul de ridicate și în septembrie.

Potrivit litoralulromanesc.ro, pe lista hotelurilor înscrise în program se află Hotel Modern, Hotel Central sau Hotel Voila, din Mamaia, Hotel Vis, Hotel Cupidon sau Hotel Minerva, din Eforie Nord, Hotel Q , din Neptun-Olimp, sau Hotel Dana, din Venus, ori Hotel Corsa, din Mangalia.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *