Actualitate

Prima reacție a lui Piedone după ce a câstigat Primăria Sectorului 5

Prima reacție a lui Cristian Popescu Piedone după ce a câstigat Primăria Sectorului 5. Acesta se bucură că a reusit să câstige primăria, chiar dacă nu a avut un partid care să investească în campanii electorale, ca restul candidaților.

„Judecata poporului a decis! Dragi prieteni, adevărul a învins! Dreptatea a învins! Noi am învins! Împreună! În timp ce restul candidaților au avut în spate partide care au investit sume uriașe în campaniile electorale, eu v-am avut pe voi, locuitorii Sectorului 5! Cel mai important aliat! Singurul aliat care contează! Pentru voi m-am înscris în această cursă, pentru copiii voștri și pentru sectorul acesta care merită să iasă la lumină!”, spune el într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Piedone promite că nu va dezamăgi locuitorii sectorului pe care îl conduce. „Copiii din Sectorul 5 merită să crească frumos și în siguranță! Seniorii din Sectorul 5 merită să trăiască decent după o viață de muncă! Voi toți meritați să fiți tratați cu respect! V-am cerut să aveți încredere în mine și nu m-ați dezamăgit! Va promit că nici eu nu vă voi dezamăgi! Mă apuc de treabă! Meritați să trăiți într-un sector în care părerea voastră contează, în care sunteți ascultați! Lucrurile se vor schimba, dragi prieteni! Voi fi 24/24 printre voi, împreună vom găsi rezolvare la problemele care vă macină de atâta amar de vreme.”, continuă acesta.

Primarul spune că este momentul ca necurații să plece acasă. „Vin către primărie! Vin cu poporul, cu locuitorii din sectorul 5! Primăria este de fapt a oamenilor! Iar voi, necuraților, plecați acasă! Ați făcut suficient rău! Dumnezeu a fost de partea noastră! Cu credință și încredere începem munca!”, încheie el.

Related posts

Băcanu: Piedone devine primar odată cu comemorarea a 5 ani de la Colectiv

Alina Angelescu

Ariel Chiș, candidatul USR care a provocat hohote de râs. „Eu sunt Ariel, coadă de purcel”

Ciolacu dă vina pe PNL pentru starea alegerilor

Alina Angelescu

Năsui: evenimentele din ultimele zile reprezintă un atac asupra democrației

Alina Angelescu

Radiografia alegerilor, făcută de Cozmin Gușă. Unde pierde și unde câștigă PSD

Constantinescu Gabriel

Părerea lui Bănicioiu despre alegerile locale

Alina Angelescu

Leave a Comment