Primar reținut pentru ultraj. Primarul din comuna Comăna, Brașov
Primar reținut pentru ultraj. Primarul din comuna Comăna, Brașov

Primar reținut pentru ultraj. Primarul din comuna Comăna, Brașov, ar fi amenințat cu moartea doi polițiști și a fost reținut pentru ultraj. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov au dispus ridicarea acestuia și iau în calcul să-l ducă în fața magistraților pentru arestare preventivă.

Conform purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, Adrian Aldea, reţinerea lui Viorel Grusea a fost dispusă de procuror, după ce s-a constat în flagrant săvârşirea a două infracţiuni de ultraj la adresa a doi ofiţeri de poliţie, relatează Digi24.

Primar reținut pentru ultraj. „S-a stabilit că la aceeaşi dată, primarul, a cărui soţie este administrator la o societate comercială din localitate, i-a ameninţat cu moartea pe cei doi ofiţeri de poliţie în contextul în care aceştia puneau în aplicare o sancţiune complementară suspendării activităţii acelui local”, a declarat procurorul Adrian Aldea.

Potrivit acestuia, sancţiunea principală în cazul localulului soţiei primarului a fost dată pentru o contravenţie fiscală, respectiv neeliberarea bonurilor fiscale către consumatori.

Viorel Grusea a fost ales primar al comunei Comăna din partea PNL.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *