ICECHIM
„ICECHIM, o rușine pentru Sectorul 6”, spune primarul de sector.
Ciprian Ciucu tună și fulgeră de când ICECHIM a pus un afiș cu „Accesul interzis” pe un teren. Este vorba despre un imobil curățat recent de Primăria sectorului 6.
„Acest institut de cercetare si-a permis sa pună acest afiș pe terenul de pe Plevnei pe care l-am curățat în urma cu 10 zile! Nu l-au curățat ei, nu au mișcat un deget, nu le-a păsat, nu au avut nicio inițiativă, dar acum au acest tupeu”, spune Ciucu.
Terenul aflat pe Calea Plevnei, la 1 Km de PMB și la câteva sute de metri de Primăria sectorului 6, „nu a fost niciodată salubrizat sau păzit. A fost un focar de infecție, plin de fecale, îmbibat de urină, un cuib plin de seringi lăsate în urmă de cei care au probleme cu drogurile, un spațiu infectat de nepăsare”, explică primarul sectorului 6 pe Facebook.
Ciucu a precizat că imobilul este în litigiu cu PMB, iar ICECHIM  vrea terenul.

Dacă sa gândește cineva să îl vândă și să facă blocuri… Ghinion, nu pe mandatul meu!

„Autorizații pentru sonde (petrochimia e obiectul lor de activitate) nu vor primi în mediul urban. Iar dacă sa gândește cineva să îl vândă și să facă blocuri… Ghinion, nu pe mandatul meu!! Să își vadă de cercetarea lor, nu de terenuri care ar trebui redate comunității”, punctează Ciprian Ciucu.
Ciucu spune că instituția pe care o conduce a cerut acest teren Primăriei Capitalei, pentru a amenaja un parc.
„Tot ICECHIM si-a luat o amendă meritată și își va lua și altele pentru ca au făcut lucrări fără autorizație și au depozitat mormane de pământ pe acest teren CARE ACUM NU LE APARȚINE! (…) PMB sa facă recurs (a pierdut în prima instanță) și să câștige acest teren și să ni-l dea nouă!!”, cere Ciprian Ciucu.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *