Un polițist a fost prins la furat într-un magazin Selgros din Iași. Cu o zi înainte, un alt așa-zis reprezentant al legii a fost depistat în aceeași ipostază, într-un magazin Dedeman din Cluj. Încercase să iasă cu un produs ascuns sub cascheta uniformei de serviciu.

Polițistul prins la furat a fost ridicat dintr-un magazin Selgros din Iași.

Polițistul, din cadrul Biroului de Operațiuni Speciale, a încercat să sustragă mai multe produse, însă a fost prins, potrivit B1TV.

Bărbatul a fost prins de paznicii magazinului, iar ulterior reținut de către alți polițiști din grupa de intervenție de la cea mai apropiată secție. Polițistul ar fi intrat în magazin cu un coș în care a pus mai multe produse. Ulterior, el a dorit să iasă din supermarket și să lase coșul, dar avea produsele neachitate asupra lui. Paznicii magazinului l-au percheziționat, iar așa au găsit asupra lui „cumpărăturile” pe care intenționa să le facă.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au identificat bărbatul bănuit de comiterea faptei, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii situaţii de fapt şi luarea măsurilor legale”, au transmis reprezentanții IPJ Iași.

Polițist prins la furat în Dedeman

Totodată, în cursul zilei de marți, la Cluj, un agent de poliție, fost membru al echipei de intervenție rapidă a fost reținut pentru 24 de ore, după ce ar fi încercat să sustragă mai multe produse din Dedeman.

Marți dimineața, în timpul programului, acesta ar fi intrat în magazinul Dedeman din CLuj, de unde ar fi luat un produs pe care l-a ascuns sub caschetă. Un angajat l-a văzut cum a ascuns obiectul, motiv pt care i-a anunțat pe paznicii magazinului de materiale de construcții.

La data de 5 aprilie a.c., în jurul orei 11.00, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată prin intermediul reprezentantului legal al unei societăți comerciale din municipiul Cluj-Napoca, cu privire la faptul că un bărbat care purta uniforma de poliție, ar fi sustras două produse din interiorul magazinului.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, prejudiciul înregistrat fiind recuperat. Concomitent, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Cluj a dispus demararea cercetării disciplinare față de acesta”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *