dealer

Principalul dealer din dosarul lui Vlad Pascu, ridicat în această dimineaţă de mascaţi, a spart depozitul Spitalului Floreasca, noaptea trecută, acolo unde a desenat pe uşi şi a furat ser fiziologic.

Tânărul s-a filmat în timp ce se afla în interiorul spitalului Floreasca, iar apoi a postat imaginile pe Instagram. În această dimineaţă, el a fost săltat de mascaţi în cadrul operaţiunii Hidra, o anchetă derulată de DIICOT cu privire la familia lui Vlad Pascu, tânărul care a condus drogat şi a omorât doi tineri la 2 Mai, dar şi în legătură cu prietenii lui cu care se droga şi de la care cumpăra substanţele interzise, potrivit Antena 3 CNN.

Principalul dealer din anchetă, cunoscut sub numele de „Maru”, a fost săltat de mascaţi, în această dimineaţă, la câteva ore după ce s-a filmat pe un bulevard din Bucureşti în timp ce îi invita pe poliţişti şi pe „duşmani” să vină la el acasă.

„În această dimineață, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Secția 1 Poliție a fost sesizată, prin SNUAU 112, de către reprezentanți ai unei unități medicale din Sectorul 1, cu privire la săvârșirea unei infracțiuni de distrugere.

La fața locului, s-au deplasat polițiști din cadrul Biroului de Ordine Publică, care au relaționat cu apelantul, acesta sesizând faptul că, în cursul nopții, un bărbat ar fi pătruns în incinta instituției, în zona administrativă ( depozitul farmaceutic) unde s-a semnat cu un marker pe fișete, uși, precum și pe alte bunuri din incintă.

Ulterior, la plecare, ar fi sustras două pungi cu ser fiziologic, dintr-o cutie aflată pe hol.

În prezent, se efectuează cercetarea locului faptei de către polițiști, în vederea stabilirii situației de fapt și dispunerii măsurilor legale”, se arată într-un comunicat emis de Poliţia Capitalei.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *