Prințul Paul de România este de negăsit. Polițiștii l-au căutat joi seara
Prințul Paul de România este de negăsit. Polițiștii l-au căutat joi seara

Prințul Paul de România este de negăsit. Polițiștii l-au căutat joi seara pentru a-l încarcera după condamnarea dispusă în dosarul Fermei Băneasa, dar acesta nu a fost găsit la domiciliu. Agenții s-au uitat peste tot în locuință, până în cele mai neobișnuite locuri.

Paul al României a fost pus, vineri, pe lista persoanelor urmărite de Poliția Română. Potrivit unor surse apropiate anchetei, ar fi fugit în Portugalia, înainte de decizia instanței.

Fotografia și detaliile despre Paul Philippe al României, cetățean român, născut în Franța, au fost postate pe pagina persoanelor urmărite de Poliția Română, pentru că nu s-a putut pune în aplicare mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea de 3 ani și patru luni

„La data de 17.12.2020 Curtea de Apel Brașov a emis mandatul de executare a pedepsei închisorii nr. 42 din 17.12.2020 împotriva numitului AL ROMANIEI PAUL-PHILIPPE, fiul lui Mircea-Grigore si Helene-Henriette, născut la data de 13.08.1948 în Franta, loc. Paris, domiciliat în Mun. București, (…), condamnat la 3 ani si 4 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de cumpărare de influență și complicitate la infracțiunea de abuz în serviciu contra intereselor publice”, a publicat IGPR pe site.

Polițiștii au mers joi seara acasă la Prințul Paul de România pentru a pune în aplicare mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea.

Soția lui, Lia, le-a spus polițiștilor că este plecat, dar nu a precizat unde, relatează Digi24.

Polițiștii au verificat fiecare etaj al vilei și l-au căutat pe condamnat până și sub pat și în dulapuri.

Anchetatorii nu știu încă locul unde se află el și vor începe procedurile pentru emiterea unui mandat internațional de arestare pe numele lui.

Paul al României a fost dat în urmărire internațională după ce polițiștii nu l-au găsit la reședința lui, din centrul Capitalei. El a fost condamnat definitiv la 3 ani și 4 luni de închisoare cu executare în dosarul retrocedărilor ilegale a fermei Băneasa și a Pădurii Snagov.

Pe de altă parte, omul de afaceri Remus Truică s-a predat după ce a fost condamnat la șapte ani de închisoare.

În același dosar au mai primit pedepse doi oameni de afaceri israelieni, condamnați la cinci ani de închisoare.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *