Olguta Vasilescu

Olguța Vasilescu a câștigat cu greu alegerile locale din Craiova. Cu toate astea, PSD a pierdut majoritatea în Consiliul Local. Partidul Național Liberal face majoritate cu USR și PLUS. Acest lucru o pune pe soția lui Claudiu Manda într-o situație dificilă.

Marian Vasile

Problemele „nașei” lui Liviu Dragnea nu se opresc aici. PNL este pe cale să-l desemneze viceprimar pe Marian Vasile. Politicianul i-a făcut viața grea Olguței Vasilescu și atunci când liberalii aveau numai cinci consilieri locali.

În 2012 la instalarea Consiliului Local Craiova, Marian Vasile a poftit-o pe Olguța Vasilescu afară din sala de ședință. El a motivat faptul că Primarul și Consiliul Local sunt două instituții distincte. Marian Vasile a mai avut conflicte cu social-democrații și pe durata ultimului mandat. El a făcut opoziție deși grupul PNL era unul minoritar. Marian Vasile este consilier local de 12 ani. El este inginer și o firmă de specialitate.

De cealaltă parte, USR PLUS a desemnat viceprimarul său. Cezar Drăgoescu este un economist care lucrează la o firmă de motoutilaje. Înainte el a lucrat vreme de zece ani la Unicredit Bank.

Partidul Ecologist condus de Antonie Solomon va avea trei consilieri la Craiova. USR a anunțat clar faptul că nu doresc să facă o alianță cu ecologiștii. La rândul său, Solomon le-a amintit faptul că unele proiecte au nevoie de majoritate de două treimi pentru a fi votate.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *