Image default
Actualitate

Problemă mare pentru Olguța Vasilescu. PNL îi dă șah mat în Craiova!

Olguța Vasilescu a câștigat cu greu alegerile locale din Craiova. Cu toate astea, PSD a pierdut majoritatea în Consiliul Local. Partidul Național Liberal face majoritate cu USR și PLUS. Acest lucru o pune pe soția lui Claudiu Manda într-o situație dificilă.

Marian Vasile

Problemele „nașei” lui Liviu Dragnea nu se opresc aici. PNL este pe cale să-l desemneze viceprimar pe Marian Vasile. Politicianul i-a făcut viața grea Olguței Vasilescu și atunci când liberalii aveau numai cinci consilieri locali.

În 2012 la instalarea Consiliului Local Craiova, Marian Vasile a poftit-o pe Olguța Vasilescu afară din sala de ședință. El a motivat faptul că Primarul și Consiliul Local sunt două instituții distincte. Marian Vasile a mai avut conflicte cu social-democrații și pe durata ultimului mandat. El a făcut opoziție deși grupul PNL era unul minoritar. Marian Vasile este consilier local de 12 ani. El este inginer și o firmă de specialitate.

De cealaltă parte, USR PLUS a desemnat viceprimarul său. Cezar Drăgoescu este un economist care lucrează la o firmă de motoutilaje. Înainte el a lucrat vreme de zece ani la Unicredit Bank.

Partidul Ecologist condus de Antonie Solomon va avea trei consilieri la Craiova. USR a anunțat clar faptul că nu doresc să facă o alianță cu ecologiștii. La rândul său, Solomon le-a amintit faptul că unele proiecte au nevoie de majoritate de două treimi pentru a fi votate.

Related posts

Marcel Ciolacu merge la alegerile PSD cu Lia Olguța Vasilescu: „S-a terminat această luptă pentru funcţii”

Constantinescu Gabriel

Dupa ce a “terminat” cartierul chinezesc, Olguța Vasilescu transformă Craiova în oraș verde

Alina Angelescu

Tudose îl critică pe Vasile Dâncu

Alina Angelescu

EXCLUSIV. Numitor comun între dosarul „Olguța Vasilescu” și al lui Adrian Năstase

Mircea Azar

Olguța Vasilescu îl atacă pe Florin Cîțu

Alina Angelescu

Consilierul Liei Olguța Vasilescu, Cristian Vasilcoiu, și-a dat demisia la o zi de la investitură

Constantinescu Gabriel

Leave a Comment