Profesor în chiloți la Școala Centrală. A apărut așa la orele online
Profesor în chiloți la Școala Centrală. A apărut așa la orele online

Profesor în chiloți la Școala Centrală. Un profesor a apărut îmbrăcat numai în lenjerie intimă în timpul orelor desfășurate online la Școala centrală din București. Unii părinți susțin și că a făcut comentarii complet deplasate la adresa elevilor și a jignit și unii elevi. Ministrul Educației consideră incidentul regretabil și a trimis corpul de control la liceu, în timp ce profesorul a intrat în concediu fără plată.

Mama unui elev a spus că a avut un șoc când a văzut comportamentul dascălului la orele online.

Pentru mine a fost un șoc când am văzut filmulețul. Am crezut ca nu e real, e imposibil ca un cadru didactic să facă așa ceva, am zis că nu se poate și că nu e real”, a spus aceasta, potrivit B1TV.

Profesor în chiloți la Școala Centrală. Părinții au făcut și o sesizare adresată autorităților în care reclamă și că elevii sunt jigniți des de profesor.

„Jignește elevii, le vorbește urât, are momente când vorbește urât de cum arată unii copii. De exemplu, unei fete care a și plecat din cauza lui, pentru că purta o bluză cu umerii în jos i-a zis: Să nu mai vii așa îmbrăcată că nu mă pot abține. Nu cred că pot să fiu de acord să preia alți copii și să continue cu acest comportament. Ideal ar fi ca proful să nu mai fie în învățământ pentru că este nociv”, mai spune părintele.

Știu că au depus la inspectorat și la școală. Noi am citit și analizat sesizarea și am dispus măsurile legale în vigoare, conform legii educației. E dreptul lui să fie în concediu fără plată, ne-a cerut din motive personale și conform Codului Muncii, are dreptul să îi aprobăm această cerere”, a declarat directoarea Școlii Centrale din Capitală, Mariana Vișan.

Sorin Cîmpeanu: ”Nu e la prima abatere”

Sunt, din păcate, și astfel de exemple. Îndrăznesc să cred că sunt efecte secundare ale perioadei de criză pandemică. Ministerul Educației are în vedere și acest caz de la Școala Centrală.

Nu e la prima abatere, nu e singura abatere reclamată, e vorba și că a transmis unor părinți rezultatele școlare ale altor elevi. Aceste lucruri sunt în analiză la nivelul inspectoratului și al corpului de control. Înainte să vin aici, am cerut să meargă corpul de control la școala centrală, pentru a verifica situația. E un exemplu regretabil și trebuie să beneficieze de măsuri în consecință”, a declarat Sorin Cîmpeanu.

Leave a comment

Lasă un răspuns