Vicepreședintele PSD Sector 1, Alexandru Petrescu, a lansat critici dure la adresa administrației conduse de primarul Clotilde Armand. El consideră că sectorul s-a degradat rapid și fără echivoc în ultimii ani. Petrescu a afirmat că locuitorii Sectorului 1 nu mai doresc încă patru ani cu Clotilde Armand primar, cu excepția consilierilor săi. Deși nu a exclus categoric o alianță electorală cu PNL în viitor, în prezent nu se pune problema unei astfel de colaborări.

Alexandru Petrescu a evidențiat o serie de probleme în administrația Sectorului 1 condusă de Clotilde Armand. El a menționat că sectorul a suferit o degradare accelerată și că criza administrativă a devenit cotidiană. Printre problemele semnalate se numără gunoaiele, defrișările și lipsa unui mediu administrativ funcțional. Petrescu a afirmat că angajamentele nu au fost respectate, promisiunile au rămas neîndeplinite, iar administrația a generat mai mult scandal și plângeri penale decât progrese concrete, transmite PsNews.

Vicepreședintele PSD Sector 1 a adus în discuție și proiectul de „energie de la soare”, menționând că acesta a fost promovat cu entuziasm acum un an, dar nu au existat progrese concrete în implementarea sa. Petrescu a subliniat că calitatea vieții locuitorilor din Sectorul 1 este foarte proastă, iar administrația se limitează la promisiuni și angajamente nerealizate.

În ceea ce privește o posibilă alianță electorală cu PNL, Petrescu a declarat că PSD are prima șansă la toate primăriile din București, inclusiv la Sectorul 1. El a subliniat că, în opinia sa, PSD ar trebui să-și facă propriul parcurs electoral și să meargă singur la primărie. Totuși, decizia finală va fi luată în funcție de strategia adoptată de organizația PSD în ajunul alegerilor.

„PSD are prima șansă și la Capitală și la nivelul sectoarelor, inclusiv la Sectorul 1. Din punctul meu de vedere, eu cred că trebuie să ne facem propriul parcurs electoral și să mergem singuri la primărie. Mă refer la Sectorul 1, dar rămâne ca în ajunul alegerilor, dacă suntem parte dintr-o strategie mai largă, să luăm cea mai bună decizie la nivelul organizației”, a mai spus vicepreședintele PSD Sector 1.

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *