PSD l-a atacat pe Marcel Vela după ce ministrul de interne a invocat „diversiuni” de Paște
PSD l-a atacat pe Marcel Vela după ce ministrul de interne a invocat „diversiuni” de Paște

PSD l-a atacat dur pe Marcel Vela, după ce acesta a spus că mai mulți primari social-democrați instigau cetățenii la „diversiuni gen 10 august” de Paști, pentru că nu ar fi fost lăsați să meargă la Înviere. În acest context, a spus Marcel Vela, a încheiat protocolul cu Biserica Ortodoxă, care ar fi permis polițiștilor și jandarmilor să împartă lumină cetățenilor. Așa, riscul de infectare ar fi fost redus, la fel și cel al unei eventuale confruntări cu forțele de ordine a spus Marcel Vela.

PSD susține că afirmațiile lui Marcel Vela merg în zona penalului și ar putea constitui infracțiunea de răspândire de infrmații false.

„Îi atragem atenția domnului ministru Vela că răspândirea de informații false constituie infracțiune. De aceea, îl somăm public să aducă dovezi pentru cele afirmate, altfel credibilitatea sa, care oricum lasă de dorit, va fi egală cu ZERO” a transmis PSD, printr-un comunicat.

Reprezentanții PSD susțin că Marcel Vela și-a argumentat decizia cu…zvonuri.

„Este rușinos să vii să invoci ZVONURI pentru a fundamenta o decizie luată la nivel oficial. Ministrul Vela decredibilizează total Ministerul pe care îl reprezintă, aruncând bârfe în spațiul public.

Din păcate, această situație nu este singulară pentru reprezentanții PNL, care au procedat identic atunci când au interzis exporturile de produse agricole. Întâi au luat decizia, apoi au revenit asupra ei, scuzându-se lamentabil că nu au avut date. La fel au acționat și în cazul bugetarilor, când au jucat alba-neagra cu trimiterea acestora în șomaj tehnic” au mai spus reprezentanții PSD.

Și președintele României a cerut Guvernului să revizuiască acordul cu BOR pentru noaptea Învierii.

„Staţi acasă. Altfel, după sărbători, vom avea înmormântări!” le-a spus tranșant, Klaus Iohannis românilor.

Leave a comment

Lasă un răspuns Anulează răspunsul